2018-12-14 19:43


Eduard Irimia: “Am fost înşelaţi de impresarii lui Maurice Jackson cu palmaresul sportivului”

 |  19:27
Eduard Irimia: “Am fost înşelaţi de impresarii lui Maurice Jackson cu palmaresul sportivului”
Florentin Dincă

Președintele Superkombat, Eduard Irimia, a dat un comunicat din care reiese că a fost înșelat de agenții americanului Maurice Jackson, luptătorul care a avut o prestaţie jenantă în meciul cu Cătălin Moroșanu în gala de la Torino.

Pseudo-luptatorul de peste Ocean a căzut teatral la podea după primul pumn, acuzând că a fost lovit în ceafă. Irimia susține că a fost înșelat de agenții americanului Maurice Jackson, care i-au prezentat un palmares fals al acestuia.

''La o gală de final de an ne-am dorit ceva spectaculos, iar cu excepția evoluției penibile a lui Jackson, consider că a fost un eveniment reușit. Fiind prezenți și pe televiziunile de peste Ocean, aveam nevoie și de un american. Jackson avea meciuri în Glory și Bellator, a luptat în trecut și pentru K-1 în Las Vegas. Pe internet, am găsit doar meciul din Glory. E masiv, a fost jucător profesionist de baschet, avea o poveste. Nu ne-am imaginat vreodată că așa ceva se va întâmpla. Cred că a fost speriat atunci când a văzut atmosfera din sală și determinarea lui Moroșanu, altfel nu îmi pot explica. Am decis să-l suspendăm pe viață”, se arată în comunicat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-14

TAGURI: superkombat, eduard irimia, catalin morosanu, maurice jackson, gala, torino
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...