2017-01-21 08:26

SPORT


El Nino, în pericol!

 |  14:43
El Nino, în pericol!

Atacantul echipei engleze de fotbal Chelsea, spaniolul Fernando Torres, ar putea rata locul în lotul pentru Euro-2012, pentru a-şi apăra în iunie titlul de campion al Europei în echipa Spaniei, din cauza puţinelor minute jucate în acest sezon la club.

'Vicente del Bosque, selecţionerul spaniol, a declarat că 'situaţia lui Torres este îngrijorătoare' în ce priveşe echipa naţională. Într-un interviu acordat cotidianului sportiv AS, Del Bosque a subliniat că 'dacă lucurile nu se schimbă cu Torres la club, situaţia lui va fi foarte grea', aceasta în pofida faptului că atacantul are 88 de apariţii în naţionala Spaniei, fiind şi autorul golului victoriei în finala Wuro-2008, care a adus primul trofeu major pentru iberici în ultimii 44 de ani, conform Agerpres.

Del Bosque a mai adăugat că la amicalul din februarie va putea avea bune informaţii pentru lotul de la Euro, printre jucătorii care demonstrează în prezent o formă excelentă, ce i-ar putea aduce selecţia, se află atacantul Valenciei, Roberto Soldado.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-17

TAGURI: Torres, chelsea, spaniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image