2018-12-12 07:23


Elisabeta Lipă, printre persoanele vehiculate să preia Ministerul Tineretului şi Sportului

 |  17:48
Elisabeta Lipă, printre persoanele vehiculate să preia Ministerul Tineretului şi Sportului

Secretarul general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Ioan Dobrescu, a declarat, vineri, că Elisabeta Lipă se află printre persoanele vehiculate pentru a ocupa postul de ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul lui Dacian Cioloş.

De asemenea, Dobrescu a susţinut că există posibilitatea şi ca fostul ministru din cabinetul Victor Ponta, Gabriela Szabo, să rămână la conducerea sportului românesc.

"Am auzit mai multe variante în aceste zile pentru postul de ministru, printre care se vehiculează şi numele doamnei Lipă. Ar fi bine să fie aşa, nu numai pentru că doamna Lipă este vicepreşedinte al COSR, dar este un om de sport, capabil, care a demonstrat asta. Am mai auzit şi varianta ca doamna Gabriela Szabo să rămână în fruntea sportului dintr-o anume poziţie. Suntem într-o zonă a speculaţiilor, dar dacă tot se vorbeşte de tehnocraţi în aceste zile, ar fi bine ca sportul românesc să fie condus de un om de sport, tocmai pentru că trecem printr-o perioadă dificilă. Asta e părerea mea, sportul ar trebui să fie condus de un om de sport", a precizat Ioan Dobrescu, pentru Mediafax.

Elisabeta Lipă a afirmat că nu este tipul de om care să râvnească alte posturi.

"Nu am ce să vă spun, sunt onorată că se vehiculează numele meu. Dar, pe de altă parte, mie îmi este bine unde sunt, nu duc lipsă de activitate şi nici nu râvnesc după alte posturi. Dacă va fi să fie, vom vedea, dar deocamdată nu a vorbit nimeni cu mine. Nu prea îmi plac speculaţiile şi nu pot comenta", a precizat Elisabeta Lipă, pentru Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: elisabeta lipa, persoana, vehiculat, preia, minister, tineret, sport
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...