2018-12-10 04:04


Enache ratează dubla cu Zurich. Stelistul şi-a primit pedeapsa de la UEFA

 |  20:26
Enache ratează dubla cu Zurich. Stelistul şi-a primit pedeapsa de la UEFA

Steaua nu are nici un fundaş dreapta de meserie în lot, iar din această cauză suferă din plin, reprofilându-i pe acel post ba pe Enache, ba pe Aganovic, ba pe Tamaş. Peste toate acestea, primul şi-a aflat şi pedeapsa primită de la UEFA după capul aplicat iresponsabil în pieptul adversarului în meciul cu Osmanlispor, primul din faza grupelor Europa League.

Fostul astral a primit trei etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină. Cum una s-a dus, cu Villarreal acasă, mai are de stat două în tribună, şi mai exact în dubla cu FC Zurich.

Cum şi Aganovic a suferit o accidentare teribilă la faţă, fiind astfel indisponibil mai mult timp, Laurenţiu Reghecampf se vede nevoit să-l folosească pe acel post pe Gabi Tamaş, cel care era mult mai util în centrul defensivei, alături de Toşca, pentru că de acolo lipseşte şi Moke, şi el cu o leziune musculară care-l va ţine departe de gazon timp de cel puţin trei săptămâni. În atare condiţii, linia defensivă a Stelei în următorul meci din EL, cu Zurich, ar putea arăta astfel: Tamaş, Toşca, Mitrea, Momcilovic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: steaua, dubla, zurich, stelist, uefa, pedeapsa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...