2017-01-20 14:01

SPORT


Eric le-a spus „pa” granzilor României!

 |  14:58
Eric le-a spus „pa” granzilor României!

Brazilianul Eric Oliveira s-a săturat să tot aştepte oferte din partea cluburilor mari din Liga I şi asemnat cu Karpatî Lvov. Deşi oficialii lui Gaz Metan neagă faptul căfotbalistul ar fi putut semna fără acordul lor, Eric susţine că începând cuacest an va evolua pentru gruparea din Ucraina. Preşedintele Mediaşului, IoanHoroba, îl ameninţă cu suspendarea pe Eric dacă acesta nu se va prezenta laantrenamentele echipei. Sătul de salariul mediocru de la Mediaş, brazilianul apreferat să nu vină la reunirea ardelenilor şi s-a dus să semneze pe 4 ani şijumătate cu ocupanta locului cinci din Ucraina. Clubul ex-sovietic va achitaclauza de reziliere a lui Eric, în valoare de 350.000 de euro, iar fotbalistulcariocas va câştiga în jur de 300.000 de euro la noua sa echipă.

“Puterea”a scris în exclusivitate la începutul lunii decembrie 2010 că jucătorul brazilian poate pleca de laMediaş pentru suma de 350.000 de euro, clauză pe care acesta o avea trecută încontractul semnat acum 3 ani. Eric a fost împrumutat la Gaz Metan, iar ulteriorromânii au vrut să achite suma de 122.000 de euro clubului Metropolitan pentrutransferul definitiv al jucătorului, însă oficialii brazilieni au refuzatoferta, astfel că mijlocaşul a putut semna cu orice echipă îl dorea, iarconform înţelegerii 65% din banii obţinuţi de la Lvov vor reveni Mediaşului.

Eric, de care s-au arătat interesate Dinamo, Rapid, FCTimişoara şi CFR Cluj, a evoluat peste 80 de meciuri la Gaz Metan Mediaş,formaţie pentru care a înscris 28 de goluri, iar în acest sezon era pe loculdoi în clasamentul golgheterilor din Liga I, cu 9 reuşite, la egalitate cuHerea şi Zicu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image