2018-12-19 15:47


“Eroul” Colţescu. Centralul meciului FC Vaslui – Gaz Metan Mediaş, pe perfuzii până la ora 1 dimineaţă

 |  19:02
“Eroul” Colţescu. Centralul meciului FC Vaslui – Gaz Metan Mediaş, pe perfuzii până la ora 1 dimineaţă

Arbitrul Sebastian Colţescu a condus partida FC Vaslui-Gaz Metan Mediaş,deşi în ziua respectivă a suferit otoxiinfecţie alimentară. După ultimul fluier, centralul craiovean s-a dusdirect la Spitalul din Vaslui, unde a rămas pe perfuzii până în jurul orei 1dimineaţa.

Primele probleme pentru Colţescu au apărut în dimineaţapartidei, când a acuzat dureri abdominale şi a început să verse, temperaturacorpului crescând brusc. Diagnosticat cu toxiinfecţie de medicii vasluieni,acesta a ţinut morţiş să arbitreze şi chiar a luat o hotărâre importantă pentrusoarta partidei.

În minutul 20 a acordat penalty la pătrunderea lui Adailtonîn careu. A revenit temporar după semnalizarea asistentului Slabu, însă în celedin urmă a decis să meargă pe mâna lui, reluările demonstrând că a procedatcorect.

Slăbit, Colţescu a plecat imediat după meci la SpitalulMunicipal din Vaslui, acolo unde a fost preluat de personalul de la Urgenţe. Nu pot să cred că ai rezistat săalergi două ore în starea asta, a spusuluită doctoriţa spitalului vasluian. A stat aproximativ trei ore cu perfuziaîn mână, după care s-a întors la hotel, iar marţi a plecat spre Botoşani, undeva conduce duelul dintre echipa locală şi Ceahlăul, programat azi de la ora17.00. Acum sunt mai bine, mi-am revenit, urmez şi untratament. A fost o zi dificilă, dar mă bucur că am reuşit să trec peste ea cu bine”, a declarat Colţescupentru “Puterea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...