2019-03-25 12:04


Este oficial! Cristiano Ronaldo, JUCĂTORUL lui Juventus! Comunicatul lui Real Madrid

 |  19:30
Este oficial! Cristiano Ronaldo, JUCĂTORUL lui Juventus! Comunicatul lui Real Madrid

Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus. La scurt timp, pe site-ul clubului spaniol a apărut o scrisoare redactată de CR7, la finalul celor nouă ani petrecuţi pe "Santiago Bernabeu".

Real Madrid a anunțat, printr-un comunicat oficial transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

"Real Madrid comunică faptul că, în răspuns la cererea expresă a lui Cristiano Ronaldo, a fost de acord cu transferul acestuia la Juventus Torino. Real Madrid vrea să-i mulțumească pe această cale unui jucător care a demonstrat de mai multe ori că este cel mai bun din lume și care a făcut parte din poate cea mai strălucită perioadă din istoria clubului nostru. Pe lângă trofeele câștigate în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost un exemplu de dedicație, responsabilitate și talent.

El a devenit de asemenea cel mai bun golgheter din istoria lui Real, cu 451 de goluri în 438 de meciuri. În total, a cucerit 16 trofee, incluzând 4 Ligi ale Campionilor, trei dintre ele la rând. În tricoul lui Real, a câştigat în plan individual 2 Baloane de Aur şi trei Ghete de Aur, pe lângă o serie de alte premii. Pentru Real Madrid, Ronaldo va fi mereu un mare simbol şi un reper pentru generaţiile următoare. Real Madrid va fi mereu casa ta" au scris madrilenii pe site-ul oficial

Presa spaniolă anunță la unison că Real Madrid și Juventus s-au înțeles pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul va deveni jucătorul campioanei Italiei.

"Real și Juventus s-au înțeles, lipsește doar anunțul oficial" anunță Marca, în timp ce AS scrie că "Real Madrid și-a dat acordul pentru vânzarea lui Cristiano Ronaldo". Lusitanul va părăsi Madridul după 9 ani și 450 de goluri. Mundo Deportivo merge și mai departe și anunță că "Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus poate fi oficializat în această după-amiază", în timp ce Sport notează că "Totul e doar o chestiune de ore. Madridul va anunța azi transferul lui Cristiano la Juventus". Informația este confirmată și de italienii de la Gazetta dello Sport.

La scurt timp, pe site-ul clubului spaniol a apărut o scrisoare redactată de CR7, la finalul celor nouă ani petrecuţi pe "Santiago Bernabeu".

"Aceşti ani petrecuţi la Real, în oraşul Madrid, au reprezentat cea mai fericită perioadă din viaţa mea.

Cred că a venit momentul să încep o nouă etapă în viaţa mea, astfel că am cerut clubului să accepte oferta. Vă rog să mă înţelegeţi. Au fost nouă ani de-a dreptul incredibili. Au fost nouă ani unici. Pentru mine a fost o perioadă emoţionantă, dar şi dificilă. Exigenţa atinge cele mai înalte cote la Real Madrid, dar am reuşit să-mi practic jocul într-o manieră unică.

Am avut în teren şi în vestiar nişte colegi fabuloşi. Am simţit căldura unor suporteri incredibili şi împreună am câştigat de trei ori la rând Champions League şi de patru ori în ultimii cinci ani. Pe lângă acestea, la nivel individual am avut onoarea de a câştiga de patru ori Balonul de Aur şi de trei ori Gheata de Aur. Totul în această etapă pe care am traversat-o la un club imens şi extraordinar.

Real Madrid m-a cucerit, va avea mereu un loc imens în inima mea. Vreau mai mult ca niciodată să mulţumesc clubului, preşedintelui, oficialilor, colegilor, staff-ului tehnic, medicilor şi îngrijitorilor care fac o treabă incredibilă şi care gândesc totul până la cel mai mic detaliu.

Vă sunt pe veci recunoscător şi vreau de asemenea să mulţumesc fotbalului spaniol. În aceşti nouă ani am jucat alături de jucători uriaşi. Ştiu că mă repet, dar vă sunt recunoscător tuturor.

M-am gândit mult şi am decis că trebuie să încep un nou ciclu. Eu voi pleca, dar nu voi înceta să port acest tricou. Vă mulţumesc tuturor. ¡Hala Madrid!", a scris Ronaldo.

În 438 de meciuri jucate pentru Real Madrid, Cristiano Ronaldo a marcat de 450 de ori şi a pasat decisiv în 131 de rânduri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-10

TAGURI: cristiano ronaldo, juventus, real madrid, transfer,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...