2018-10-17 14:48


EURO 2016. Radu Ştefan se gândeşte să revină la naţională, în timp ce Răzvan Raţ s-a operat la umăr şi va reveni pe gazon în aprilie

 |  19:22
EURO 2016. Radu Ştefan se gândeşte să revină la naţională, în timp ce Răzvan Raţ s-a operat la umăr şi va reveni pe gazon în aprilie
Florentin Dincă

Selecţionerul Anghel Iordănescu începe să-şi facă numeroase calcule în privinţa lotului cu care va aborda EURO 2016, turneu la care jucăm meciul de deschidere cu Franţa, pe 10 iunie. Tata Puiu a primit ieri o veste bună şi una mai puţin bună. Radu Ştefan, jucător de bază la Lazio, ia în calcul să revină la naţională, după o pauză de mai bine de doi ani şi jumătate.

Pe de altă parte, căpitanul Răzvan Raţ, s-a operat marţi la umăr şi va lipsi săptămâni bune de pe gazon, şi va reveni pe gazon cel mai probabil în luna aprilie, cu doar două luni înainte de startul Campionatului European. Ambii jucători, rivali pe postul de fundaş stânga la naţională, s-ar putea regăsi în lotul pentru Campionatul European.

"Am stat de vorbă şi cu Ştefan Radu pentru a înţelege aşa din sânul echipei. Da, a zis că se mai gândeşte la posibilitatea de a reveni. Este polivalent, poate să joace 2-3 posturi, fundaş central, stânga şi probabil mijlocaş la închidere. E un jucător de care echipa naţională ar avea nevoie. Eu sper ca el să revină la sentimente mai bune şi să treacă peste orgoliu şi ceea ce s-a întâmplat în trecut", a declarat la DolceSport George Ogăraru. Actual antrenor la o grupă de juniori a Academiei Ajax Amsterdam, ex-stelistul a fost să se şcolească la gruparea din Cizmă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-05

TAGURI: radu stefan, razvan rat, euro, nationala, operatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...