2019-04-19 19:38


EURO 2016 Țara Galilor merge în semifinale, învingând categoric Belgia

 |  23:51
EURO 2016 Țara Galilor merge în semifinale, învingând categoric Belgia

Unul dintre cele mai frumoase meciuri de la campionatul european din Franța s-a încheiat cu victoria categorică a Țării Galilor, scor 3-1 în fața Belgiei, în cel de-al doilea sfert de finală de la Euro 2016 de pe Stadionul Lille.

"Dracii roşii" au deschis scorul în minutul 13 prin Radja Nainggolan, care l-a bătut pe Hennessey cu un şut superb la vinclu, de la aproximativ 25 de metri.

Căpitanul galezilor, Ashley Williams, a restabilit egalitatea în minutul 30, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Britanicii trec în avantaj în minutul 55, după reuşita superbă a lui Robson-Kanu. Faza a început cu o pasă lungă a lui Bale pentru Ramsey, care a preluat fantastic din alergare, apoi a centrat pentru colegul său din atac, care a pivotat senzaţional păcălind trei adversari şi apoi l-a învins pe Courtois cu o execuţie simplă, cu latul. 

Minutul 86 a încheiat victoria galezilor, Vokes a înscris superb cu capul, după o centrare perfectă a lui Gunter, şi a rezolvat practic problema calificării. 

Țara Galilor se va confrunta în semifinală cu Portugalia lui Ronaldo. La Euro 2016 urmează meciurile Germania – Italia și Islanda – Franța.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-01

GALERIE MEDIA


TAGURI: euro 2016, sferturi de finala, semifinala, tara galilor, belgia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri