2019-04-19 06:06


EUROPA LEAGUE: FCSB, învinsă de FC Lugano. Vezi REZUMATUL partidei

 |  00:06
EUROPA LEAGUE: FCSB, învinsă de FC Lugano. Vezi REZUMATUL partidei

FCSB a fost învinsă de formaţia elveţiană FC Lugano cu scorul de 2-1 (2-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi a terminat pe locul al doilea în Grupa G a Europa League la fotbal.

Fabio Daprela a deschis scorul pentru oaspeţi cu un şut din voleu de la circa 22 de metri, în min. 3. Balint Vecsei a marcat al doilea gol al elveţienilor, cu un şut din întoarcere de lângă Ionuţ Larie (32). Harlem Gnohere a reuşit să reducă din diferenţă, în min. 60, cu un şut deviat de Vladimir Golemic. FCSB s-a impus în meciul tur, din Elveţia, cu scorul de 2-1. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-08

GALERIE MEDIA


TAGURI: europa league, fcsb, fc lugano, arena nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri