2018-12-16 17:13


EXCLUSIV. FC Bihor a intrat în faliment. Ce spune căpitanul echipei, Cristian Andor

 |  19:38
EXCLUSIV. FC Bihor a intrat în faliment. Ce spune căpitanul echipei, Cristian Andor

Situaţia financiară dramatică de la cluburile din liga secundă mai face o victimă. După jalea de la Metalul Reşiţa şi FC Caransebeş, acum a venit rândul unei echipe de tradiţie - FC Bihor. Curtea de Apel Oradea a respins recursul grupării orădene la declanşarea falimentului pronunţat în luna octombrie a anului 2015 de Tribunalul Bihor. Decizia este irevocabilă. Echipa este în imposibilitate de a-şi continua activitatea şi va pune lacătul pe uşă după o istorie de peste jumătate de secol. Cu toate că jucătorii nu au mai fost plătiţi de 11 luni, FC Bihor strânsese totuşi 13 puncte în clasament. PUTEREA a vorbit cu Cristian Andor, căpitanul lui FC Bihor.

“Din păcate, mă aşteptam la acest deznodământ. Preşedintele este singurul care s-a zbătut anul trecut, dar nimeni nu a fost interesat să mai investească bani şi să preia echipa. Nu ştiu de ce, poate nu se mai doreşte fotbal la Oradea. Mie mi-a fost foarte greu să mă mai motivez, dar să şi îmi motivez colegii. Am tras efectiv de noi să jucăm, pentru că numai aşa ne putea observa vreo echipă să ne transfere. Eu am 11 salarii restante. Adică 8.000 de euro. Practic, din luna februarie nu am mai încasat absolut nici un ban. Nimic, nici o primă, nici un salariu, nimic. De recuperat nu cred că o să-i mai recuperez vreodată aceşti bani. M-au ajutat părinţii, şi moral şi financiar, pentru că altfel mă lăsam şi îmi căutam altceva de lucru, măcar ceva part-time. În toată această perioadă în care am fost căzut psihic, ei au fost lângă mine”, ne-a declarat Cristian Andor.

„Respinge ca nefondat recursul declarat de recurentul debitor Clubul Sportiv Fotbal Club Bihor Oradea în contradictoriu cu intimaţii creditori Szatmari Alexander Stefan, Muzsnay Zsolt , SC Trameco SA , DGRFP Cluj-Napoca prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor, Dulău Dorin Raul şi lichidator judiciar RVA Oradea Insolvency Specialists SPRL în reprezentarea debitoarei CS FC Bihor Oradea împotriva Sentinţei nr. 1235/F din 6 octombrie 2015 pronunţată de Tribunalul Bihor pe care o menţine în totul. Fără cheltuieli de judecată în recurs. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12 ianuarie 2016”, se arată într-o postare pe portalul instanţelor de judecată.

Semnează joi cu FC Braşov

Începutul lui 2016 i-a adus şi o veste bună cu Cristian Andor (26 de ani). După un an de coşmar, atacantul îşi va continua cariera la o echipă care are şanse să promoveze la vară în prima ligă. FC Braşov l-a monitorizat atent în ultimele luni şi i-a făcut o ofertă. Jucătorul şi-a făcut bagajele şi joi va semna un contract pe cel puţin doi ani cu formaţia de sub Tâmpa. A mai avut o ofertă şi de la Hondved Budapesta, dar din cauza faptului că nu avea cetăţenie maghiară, i-a fost imposibil să plece la gruparea din ţara vecină.

Dacă va fi să fie un nou FC Bihor, m-aş întoarce. A rămas în sufletul meu, aici mi-am făcut junioratul - Cristian Andor


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13

TAGURI: exclusiv, fc bihor, faliment, capitan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...