2017-01-24 01:04


EXCLUSIV: Dumitru Dragomir va fi cercetat de Parchetul General în cazul Găman-Bărboianu!

 |  14:17
EXCLUSIV: Dumitru Dragomir va fi cercetat de Parchetul General în cazul Găman-Bărboianu!

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, dar şi membriiComisiilor LPF şi FRF care au judecat litigiile Universităţii Craiova încazurile Găman-Bărboianu şi Piţurcă urmează să fie cercetaţi de ParchetulGeneral, ca urmare a unei plângeri depuse în această dimineaţă de AdrianMititelu.

Oficialul oltenilor a dezvăluit, în exclusivitate, pentru„Puterea”, că a găsit o breşă în regulamente, astfel că şi funcţionarii LPF şiFRF pot ajunge pe mâna autorităţilor din cauza deciziilor luate. Dragomir & Co. sunt acuzaţi de Mititelu în plângerile de depuse de abuz înserviciu şi instigare la abuz în serviciu.

“Am depus aceste plângeri la ParchetulGeneral şi cred că voi avea câştig de cauză. Este fapta unui funcţionar şi amdescoperit în regulament că poate răspunde pentru decizia luată. Pe DumitruDragomir îl acuz de instigare la abuz în serviciu, iar pe membrii Comisiilor depe lângă FRF şi LPF pentru abuz în serviciu”, ne-a spus Adrian Mititelu.

Conformunor surse, ancheta nu va începe în perioadaimediat următoare. Procurorii vor citi plângerile depuse de Mititelu, iar maiapoi îi vor audia pe cei implicaţi în caz, prima citaţie având şanse să fietrimisă abia într-o lună.

Citiţi dezvăluirile făcute de patronul Universităţii Craiova, dar şi modulîn care şefii fotbalului românesc vor să-l pedepsească, doar în ediţia tipărităa ziarului “Puterea” de joi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image