2017-01-21 04:14

SPORT


EXCLUSIV / Eric: ''Contractul meu cu Gaz Metan s-a terminat''

 |  14:44
EXCLUSIV / Eric: ''Contractul meu cu Gaz Metan s-a terminat''
Bucuria calificării ardelenilor mai departe în LigaEuropa a fost umbrită de declaraţia celui mai bun jucător din lotul lui CristiPustai. „S-ar putea să fie ultimul meci al meu la Gaz Metan. Le mulţumesc celorde la Mediaş pentru aceşti ani minunaţi”, a spus cu lacrimi în ochi Eric deOliveira. A devenit astfel o obişnuinţă ca între fotbalistul brazilian şiconducătorii echipei să iasă scântei în fiecare pauză competiţională. Chiar îniarna trecută, Eric a fost plecat în pregătiri cu Karpaty Lvov, din Rusia, dars-a întors după o lună la Mediaş, ameninţat fiind cu suspendarea de oficialiiardeleni. Acum povestea se repetă. Nemulţumit de faptul că are un contractdestul de mic, mijlocaşul vrea cu tot dinadinsul să plece de la Mediaş sau sămai rămână pe loc un an, însă cu un salariu mai bun.

„Am plâns pentru că ar putea fi ultimul meci aici. Eram şitensionat după partidă. De aseară, contractul meu cu Gaz Metan s-a terminat. Eivor să mai rămân încă 4 ani, însă nu poate fi vorba de aşa ceva. Trebuie să seînţeleagă cu clubul de care aparţin, Metropolitano, din Brazilia. Suntem îndiscuţii, iar domnul Horoba mi-a promis că la un moment dat îmi va da drumul pebani mulţi. Eu vreau să rămân încă un an la Mediaş, însă pe un alt contract. Amacum familie, soţia trebuie să nască, iar eu trebuie să le asigur un viitor maibun”, a declarat pentru „Puterea” Eric de Oliveira.

Nu vrea să joace în prima etapă

Eric nu are de gând să mai evolueze pentru Gaz Metan pânăcând situaţia sa nu se va rezolva. „Nu o să joc în prima etapă (n.r – luni, cuFC Braşov). Indiferent de consecinţe”, ne-a mai spus fotbalistul cariocas. Totuşi,conducătorii clubului îl ameninţă pe acesta că va suporta rigorileregulamentului de ordine interioară. „Nu este nici un conflict cu Eric. El maiare contract pe încă patru ani cu Gaz Metan. E semnat şi plătit, aşa că nu maieste nimic de discutat. Dacă nu vrea să joace, riscă să fie sancţionat şisuspendat”, a afirmat pentru „Puterea” preşedintele clubului, Ioan Horoba.

Contract cu năbădăi

La începutul lunii decembrie 2010, atunci când oficialiimedieşeni susţineau că jucătorul a fost cumpărat de gruparea ardeleană, „Puterea”a intrat în posesia unor documente care susţineau exact contrariul. Clubul Metropolitano, echipa de la care Eric de Oliveiraa sosit în România, ne-a informat la acea vreme că formaţia Gaz Metan Mediaş nul-a achiziţionat definitiv pe jucător, iar acesta poate pleca pentru minim350.000 de euro la orice alt club, aşa cum e specificat în contractul deîmprumut. Românii au vrut să achite 122.500 de euro formaţiei braziliene, însăsuma a fost refuzată. Astfel, contractul rămâne valabil, iar jucătorul poate ficedat în orice moment pentru 350.000 de euro, dintre care Gaz Metan va încasa65%. Mai mult, în documentele respective se arată că fotbalistul nu va maiaparţine de Mediaş începând cu această vară, contractul său de împrumut expirând,aşa cum ne-a declarat şi Eric.

EXCLUSIV / Eric: ''Contractul meu cu Gaz Metan s-a terminat''
zoom
EXCLUSIV / Eric: ''Contractul meu cu Gaz Metan s-a terminat''
zoom


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-31

Mai multe imagini:
EXCLUSIV / Eric: ''Contractul meu cu Gaz Metan s-a terminat''
zoom
EXCLUSIV / Eric: ''Contractul meu cu Gaz Metan s-a terminat''
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image