2017-01-24 19:29


EXCLUSIV: George Florescu ar putea redeveni coechipier cu Răzvan Cociş. Negocieri cu Karpaty Lvov!

 |  19:22
EXCLUSIV: George Florescu ar putea redeveni coechipier cu Răzvan Cociş. Negocieri cu Karpaty Lvov!

Pus pe liber de divizionara secundă rusă AlaniaVladikavkaz, internaţionalul George Florescu ar putea semna în perioada imediaturmătoare cu formaţia ucraineană Karpaty Lvov, acolo unde a ajuns în iarnă şibunul său prieten Răzvan Cociş.

Oficialii Alaniei, la care Florescu s-a transferat înaprilie 2010, au precizat că decizia este una administrativă deoarece înDivizia 1 (liga secundă) numărul maxim de străini admis este mult mai mic decâtîn Premier Liga."Trebuiasacrificat cineva şi, după o îndelungă chibzuială, ne-am oprit la el", a declarat preşedintele clubului, Valeri Gazaev.

De fapt, pentru mijlocaşul în vârstă de 26 de ani, nu vaînsemna decât un pas înainte deoarece Karpaty Lvov este o echipă cu aspiraţiimari în Ucraina, fiind pe locul 5 în prezent, care asigură prezenţa în LigaEuropa. Trupa alb-verde a trecut în week-end de Şahtior Doneţk cu 1-0,provocând al doilea eşec din acest campionat elevilor lui Mircea Lucescu.

Dacă discuţiile se vor încheia cu succes, la Karpaty,Florescu ar deveni din nou coleg cu Răzvan Cociş, alături de care a mai jucatla Universitatea Cluj şi Sheriff Tiraspol până în 2006, când acesta din urmăs-a transferat la Lokomotiv Moscova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image