2017-01-22 18:21


EXCLUSIV: Metalurg Doneţk a renunţat la Gerlem şi l-a transferat pe Cristi Muscalu

 |  19:50
EXCLUSIV: Metalurg Doneţk a renunţat la Gerlem şi l-a transferat pe Cristi Muscalu
Metalurg Doneţk continuă să transfere jucători din România. După ce l-aachiziţionat pe Junior Moraes pentru 1,25 milioane de euro de la Gloria Bistriţa,gruparea ucraineană a ajuns la un acord cu mijlocaşul Cristian ValentinMuscalu.

Oificialii din Doneţk doreau iniţial să-l transfere pe Willian Gerlem de laFC Vaslui, dar s-au reprofilat la scurt timp după ce l-au văzut la antrenamentepe Muscalu, sosit în Antalya acum trei zile. Fotbalistul în vârstă de 21 de ania semnat deja o înţelegere cu Metalurg valabilă trei ani, iar miercuri va plecaîn al doilea cantonament al iernii din Turcia.

"Mă bucur că a venit această ofertă. Am renunţat la Borac Cacak, sunt mulţumitde Metalurg. Sper să confirm la noua mea echipă. Am 21 de ani şi vreau să ledemonstrez oficialilor că nu au greşit atunci când m-au transferat", a declarat, în exclusivitate, pentru Puterea, Cristian Muscalu, care poateevolua atât pe benzi, cât şi în spatele vârfurilor.

Format la juniorii Stelei, Cristian Muscalu a mai fostlegitimat în carieră la FC Koln, St Troind, Slavia Sarajevo, FC Baku şiCernomoreţ Burgas.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image