2017-01-21 21:43

SPORT


EXCLUSIV: Mircea Rednic: “Nu am plecat niciodată de la Khazar. Azi voi avea şedinţa decisivă cu şefii clubului”

 |  12:00
EXCLUSIV: Mircea Rednic: “Nu am plecat niciodată de la Khazar. Azi voi avea şedinţa decisivă cu şefii clubului”

Mircea Rednic susţine că nu a demisionat niciodată din funcţia de antrenorprincipal al lui Khazar Lankaran, din simplul motiv că în Azerbaidjan s-asimţit respectat şi, în plus, a avut cel mai mare salariu din carieră.Tehnicianul de 49 de ani adaugă faptul că doar le-a pus în vedere şefilorclubului să nu renunţe aşa uşor la o parte dintre jucătorii aduşi în aceastăvară, printre care Bonfim sau Onofraş.

“Au apărut numai aberaţii despre mine. Nu am plecat niciodată de la Khazar. Amvăzut că au apărut şi declaraţii de-ale mele, dar nimeni nu m-a sunat dinRomânia. Cum să declar că nu mai vreau să mă întorc niciodată în Azerbaidjan cândaici am un salariu cum nu am avut vreodată? Oamenii mă respectă aici, m-abufnit râsul când am văzut ce informaţii apar”, a spus Rednic pentru “Puterea”.

Ultimulantrenor care a adus titlurile în Ştefan cel Mare şiGiuleşti afirmă că se va întâlni în această seară cu şefii lui Khazar pentrua-i convinge să-i păstreze pe unii dintre jucătorii aduşi în această vară,chiar dacă au fost puşi pe lista de transferuri. “Eu am obiectiv câştigareacampionatului şi nu mi s-ar părea normal să renunţe la jucători ca Onofraş sauBonfim, pentru că ştiu ce pot. Noi ne-am reunit abia cu două săptămâni înaintede Liga Europa, nu e chiar aşa uşor. În seara asta are loc şedinţa, dar dacă nuîi vor păstra, atunci pot spune că vreau să plec. În funcţie de ce va fi laîntâlnire, voi lua o decizie”, a mai afirmat tehnicianul.

Rednic a infirmat şi faptul că ar fi luat un comision dintransferul lui Joao Paulo în Azerbaidjan. “Cum să iau eu 200.000 de euro comision dacă băiatul ăsta a venit gratis. Înplus, eu l-am pus pe lista de transferuri după meciul din Liga Europa. Adică euîmi iau banii de la el, eu îl dau afară? Nu e nimic adevărat. Eu am transferatce am putut. Am adus aici doar jucători liberi de contract sau împrumutaţi. Eunu am buget ca Dan Petrescu să transfer pe cine vreau. Am câştigat Cupa şi amfost la un pas de titlu cu jucători liberi”, a conchis “Puriul”.

Khazar Lankaran a fost eliminată în turul II al LigiiEuropa de formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv, după 1-3 în deplasare şi 0-0 peteren propriu. La finalul meciului retur, şefii clubului au anunţat că vor săse bazeze în special pe jucători tineri, din pepiniera clubului,transmiţându-le mai multor jucători străini că sunt liberi să îşi caute alteechipe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image