2017-01-24 17:07


EXCLUSIV On-line | Marius Stan: “Porumboiu e cel mai puţin în măsură să vorbească de moralitate. Aş putea spune multe”

 |  16:36
EXCLUSIV On-line | Marius Stan: “Porumboiu e cel mai puţin în măsură să vorbească de moralitate. Aş putea spune multe”

Atacatdin toate direcţiile după ce Oţelul a câştigat la masa verde partida cuPandurii Târgu Jiu, din etapa a 19-a, directorul general Marius Stan se apărăşi susţine că Adrian Porumboiu şi Marian Iancu ar trebui să tacă după ce întrecut au beneficiat de rezultate decise la masa verde.

“Oameniiăştia nu au nici o moralitate. S-au trezit şi ei săvorbească. Atunci când au beneficiat ei de masa verde, nu a fost o decizieimorală? Atunci a fost bine? Asta e o frustrare a vorbăreţilor care stau toatăziua la televizor. Să stea şi să înghită în sec pentru că noi avem rezultateobţinute prin muncă. Am beneficiat în acest caz, dar nu e vina noastră căPandurii şi Dinamo nu s-au înţeles”, a declarat, pentru “Puterea”,Marius Stan.

Oficialulsusţine că nu se pune problema ca meciul să fie reprogramat, în urma uneihotărâri de ultim moment. “Suntem la piaţă? Pandurii trebuie să îşi rezolve litigiul în termen regulamentar. Nuştiu pe baza cărui fapt vorbes aceşti doi oameni despre mine. Porumboiu şi celdin neamul lui şoric au vreo calitate morală? Au un tupeu fantastic. Eu nu stausă mă cobor la nivelul lor. Le spun că ar trebui să înceteze cu asemeneaspeculaţii fără nici un fel de bază pentru că apoi vor trebui să dea explicaţii”,a adăugat directorul general al Oţelului.

După ce fostul său colaborator Adrian Porumboiu asuspectat meciul de blat, Marius Stan a răbufnit şi i-a transmis patronului dela FC Vaslui să-şi aducă aminte de episodul din 2008, atunci când Oţelul a fostprivată de o calificare în cupele europene din cauza galben-verzilor.

“Cunosc personajul. A mers mai departe decât trebuie şi ar trebui să tacă, fiindcă altfel pot să spun şi eu multe.El acum nu-şi mai aduce aminte ce ne-afăcut în 2008, când ne-a fost furată calificarea. Atunci, Vasluiul a jucat treimeciuri pe care trebuia să le piardă la masa verde fiindcă a folosit prea mulţiextracomunitari. Doar cu Pandurii a avut 7 în teren. Noi am pierdut meciul cu3-0 fiindcă am fi folosit doi jucători în stare de suspendare, asta încondiţiile în care aveam o decizie a Comisiilor. Ulterior, a făcut elreclamaţie, şi-a făcut treaba, a plătit, iar noi am pierdut. Nu vreau să daunume, dar Vaslui trebuia penalizată drastic atunci”, a mai spus Stanpentru Puterea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image