2018-12-11 02:15


Obreja, înlocuit temporar de secretarul general. Alegeri la FR Box pentru 28 octombrie

 |  12:22
Obreja, înlocuit temporar de secretarul general. Alegeri la FR Box pentru 28 octombrie

Întrunit în această dimineaţă, Biroul Federal al Federaţiei Române de Box a decis noi alegeri pentru funcţia de preşedinte al forului de pe strada Vasile Conta.

Rudel Obreja i-a anunţat pe membrii Biroului că este gata să îşi depună demisia, iar după ce s-a supus la vot, majoritatea a decis alegeri pentru data de 28 octombrie.

Rămâne de văzut care va fi reacţia AIBA deoarece forul mondial dăduse un ultimatum pentru data de 31 august pentru un nou preşedinte, în caz contrar FR Box urmând să fie dezafiliată. Situaţia este neclară, mai ales că pe 22 septembrie vor avea loc, la Baku, Mondialele de seniori, ultimul pas înainte de Olimpiada de la Londra. 

Temporar, atribuţiile preşedintelui vor fi preluate de secretarul general Nicuşor Constantinescu, adus în cadrul Federaţiei chiar de Rudel Obreja. În statut, se prevede totuşi faptul că în cazuri urgente, la articolul 55, alineatul 1.5, vicepreşedintele “preia, prin împuternicire, atribuţiile preşedintelui când acesta este în imposibilitatea exercitării”.

Vom reveni cu detalii!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-05

TAGURI: obreja
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LECTOR
25 Aug 2011

Smecherie romaneasca pusa la cale de un individ lipsit de onoare;cat va mai dura pana romanii vor intelege ca onestitatea aduce respect? Raspuns:cateva generatii!
AL CAPONE
25 Aug 2011

Asta este o tactica mafiota si ma simt lezat.Va dati seama desigur ca numai numele este altul nu-i asa? Obreja numai de-astea stie sa faca si era normal sa se vada si la AIBA.
AIBA REFEREE
25 Aug 2011

Un nenorocit si Strudel Obreja si sluga lui Lindicusor Constantinescu ... pai daca e Ciminu Vicepresedinte ce treaba are secretarul ??? Fratilor cine a zis ca FRB-ul e afacerea familiei Obreja asa e !!! Bãi nea Titi, Auras, Moroita, Dorele si nea Gheorghe Simion ... dar chiar freaca asta p..a de voi antrenori emeriti ,barbati cu coaie sunteti voi??? Doroftei ... perfid ca de obicei acum e asa acum e invers !!! Nu e frumos mr. "Actimel" ori ești cu băieții ori ești cu "fetele"???
Random imageUltimele stiri
loading...