2019-02-20 19:46


EXCLUSIV. Vrea să le fure titlul mondial samurailor! Silviu Olteanu a ajuns în Japonia şi se bate, duminică, pentru titlul mondial WBA la muscă

 |  18:18
EXCLUSIV. Vrea să le fure titlul mondial samurailor! Silviu Olteanu a ajuns în Japonia şi se bate, duminică, pentru titlul mondial WBA la muscă

Pugilistul român Silviu Marius Olteanu este deja la Saitama şi faceultimele antrenamente înaintea duelului de pe 26 decembrie cu Daiki Kameda,campionul mondial WBA la categoria muscă.

Dacă Alexandru Lăcătuş a avut ghinion şi s-a îmbolnăvitcu puţin timp înaintea luptei pentru titlul mondial WBO la semigrea, Silviu sesimte excelent din toate punctele de vedere şi este nerăbdător pentru duelul cujaponezul. Antrenamenteleau decurs bine, am fost în grafic, acum tot ce mai aştept este meciul. Suntîncrezător în şansele mele”, a spus deţinătorul centurii europene pentru “Puterea”.

Lumea boxului aşteaptă acest meci şi datorită faptuluică Olteanu este cel mai bine cotat pugilist la muscă din Europa, iar adversarulsău, speranţa Asiei, care la 21 de ani are deja 20 de dispute la profesionişti.Cu 11 victorii din 14 posibile, românul este neînvins din 2006. Duminică este oşansă cu atât mai mare, mai ales că japonezul a anunţat că duelul cu Olteanueste ultimul la categoria muscă. “Din 2011 voi trece la cocoş”, a anunţat pugilistul devenit celebru după ce lafinalul unui meci le-a cântat fanilor săi. Cei doi au avut deja o primăconfruntare, în cadrul unei prezentări a întâlnirii, ambii anunţând că vor săcâştige prin KO. Marele avantaj al japonezului este înălţimea, 1,69 metri faţă 1,58 cât are campionul nostru.

Gala, care se va disputa în Super Arena din Saitama,este una specială deoarece toţi cei trei fraţi Kameda, Daiki, Koki şi Tomoki,vor boxa. Meciul lui Olteanu va fi însă main-event deoarece se va disputa cucentura pe masă. În cazul unui succes, pugilistul originar din Constanţa va deveni al cincilea român carecucereşte titlul mondial după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şiAdrian Diaconu.

SILVIU OLTEANU (32 de ani) – DAIKI KAMEDA (21 de ani)

Saitama, 26 decembrie

Palmares: 14 meciuri – 11 victorii (5 KO), 3înfrângeri

Palmares: 20 de meciuri – 18 victorii (11 KO), 2înfrângeri


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...