2017-01-22 10:16

SPORT


Exemplul Mutu. Atacantul Fiorentinei a preferat să doarmă în cantonament, deşi selecţionerul le-a dat liber jucătorilor

 |  18:24
Exemplul Mutu. Atacantul Fiorentinei a preferat să doarmă în cantonament, deşi selecţionerul le-a dat liber jucătorilor

Convocat la prima reprezentativă după 17 luni de absenţă,Adrian Mutu pare că şi-a schimbat total atitudinea. Sosit cu patru ore maidevreme la reunire, atacantul a preferat să înnopteze în cantonamentul de laMogoşoaia, în ciuda faptului că selecţionerul le-a dat liber până a doua zituturor.

Criticat dur pentru că la aproape fiecare reunire călcape bec, fotbalistul Fiorentinei a decis să devină un exemplu pentrucoechipierii săi. Luni dimineaţă a ajuns la ora 8.00 la Mogoşoaia, iar seara,deşi Răzvan Lucescu le-a transmis jucătorilor că au liber până a doua zi, Mutua rămas singur în cantonament, iar ieri, dis-de-dimineaţă, a mai purtat odiscuţie cu selecţionerul.

În mare formă la echipa de club, vârful în vârstă de 32de ani se află la a doua revenire sub tricolor după cea din 2005, la capătulscandalului “Cocaina”.Atunci a marcat nu mai puţin de cincigoluri în primele sale cinci jocuri.

Zicu şi Marica au comis-o

Deşi înţelegerea cu selecţionerul era că sunt liberipentru o zi, dar fără să iasă în oraş după ora 12 noaptea, foştii dinamoviştiIanis Zicu şi Ciprian Marica nu au respectat programul. Conform gsp.ro, aceştiaau fost văzuţi în jurul orei 0.30 la un semafor în zona Aviatorilor dinCapitală. Fără să ţină cont de culoarea roşie, Zicu, aflat la volanul unui BMW,a demarat în trombă.

29 de goluri a marcat Mutu pentru România, cu 6 mai puţinedecât Hagi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-09-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image