2018-07-20 21:11


Extratereştrii aterizează la Bucureşti!

 |  21:00
Extratereştrii aterizează la Bucureşti!

Microbiştii români au toate şansele să-şi transforme un vis în realitate. Dinamo este pe cale să dea un adevărat boom de imagine şi să aducă celebra grupare Barcelona la Bucureşti. Un amical de cinci stele, la 11 august, pe Arena Naţională, împotriva lui Messi, Xavi şi Puyol.

Pare foarte greu de crezut acest lucru, însă negocierile în acest sens chiar sunt pe ultima sută de metri. Megaevenimentul este organizat în mare secret de acţionarii dinamovişti împreună cu Media Consulta şi cu omul de afaceri şi cunoscutul consultant internaţional Adrian Thiess. Iniţial, Nicolae Badea&Co. au vrut un amical de lux cu Real Madrid, pe filiera Ioan Becali – Jose Mourinho, dar totul a rămas doar în fază incipientă. În acel weekend, pe 11 august, dinamoviştii trebuiau să dispute derbyul cu Rapid, iar în acest caz disputa din campionat va fi reprogramată. S-a solicitat deja oficial Primăriei Capitalei închirierea Arenei Naţionale pentru acestă dată.

Biletele, de la 30 de euro

Reţeta financiară e una simplă. Extratereştrii sunt de acord să vină în România, dar pe o sumă nu mai mică de 1,5 milioane de euro, bani în care sunt incluse toate costurile, inclusiv transportul, cazarea şi masa vedetelor de pe Nou Camp. Însă banii nu reprezintă nici un impediment, mai ales că stadionul va fi arhiplin, iar preţurile biletelor nu va fi unul deloc ieftin. Se preconizează că tichetele cele mai ieftine vor costa aproximativ 30 de euro. Plus sume frumoase venite de la sponsori cu nume, dar şi drepturile de televizare care sigur vor avea şase zerouri.

Giovanni Becali: Real vine să joace cu Steaua

Dacă fanii dinamovişti sunt în extaz după acest anunţ, iată că şi susţinătorii rivalei Steaua au motive să spere la un eveniment asemănător. Fostul impresar Giovanni Becali a intermediat pentru echipa vărului său un amical de acelaşi rang cu al câinilor. „Am facilitat legăturile pentru organizarea acestor amicale. Barcelona va juca cu Dinamo, iar Real Madrid va veni să joace cu Steaua”, a spus Becali la GspTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-19

TAGURI: extraterestrii, bucuresti, barcelona

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri