2018-12-18 17:23


Facem puncte în Liga Campionilor

 |  21:00
Facem puncte în Liga Campionilor

Oţelul a mai bifat un meci în grupele Ligii Campionilor, însă rezultatul a fost acelaşi cu acela din precedentele două dispute. În momentul de faţă, toţi microbiştii se întreabă deja dacă gălăţenii vor reuşi să obţină măcar un punct în această competiţie, mai ales că pentru campioana României urmează deplasări pe „Teatrul Viselor” din Manchester, dar şi pe „Da Luz” din Lisabona, arene unde îi va fi aproape imposibil să scoată măcar o remiză.

Răspunsul îl dă chiar antrenorul campioanei, Dorinel Munteanu, care într-un interviu pentru „Puterea”, susţine că echipa pe care o pregăteşte va aduna punct sau puncte în Liga Campionilor.

Ce i-a lipsit Oţelului să ia măcar un punct până acum?

Cu excepţia meciului cu Benfica, în care am jucat slab, în celelalte dispute am arătat că putem face faţă în această competiţie. Nu am avut nici noroc. Îmi pare rău pentru suporteri că nu le-am putut oferi mai mult.

La ce vă aşteptaţi în vară şi cum vedeţi lucurile acum?

Liga Campionilor este o competiţie care impune mult respect. Eram convins că o să fie greu, e normal, însă în vară mă aşteptam să obţin mai mult. De joc sunt mulţumit, de rezultate nu am cum.

Mulţi vă condamnă că nu aţi întărit lotul cu jucători cu experienţă.

Personal, nu mă interesează ce crede lumea. În ţara asta toţi sunt antrenori care îşi dau cu părerea. S-a ştiut foarte bine în vară situaţia noastră financiară şi de ce nu am putut lua jucători, dar acum, că au venit banii de la UEFA, lucrurile au început să se aşeze.

Mai vă gândiţi la puncte sau mai degrabă vă e teamă că nu veţi lua nici unul?

Eu sper şi sunt convins că vom reuşi să facem puncte în grupă. Sunt de principiul că speranţa moare ultima. Avem meciul cu Basel de acasă, pentru că în partida următoare va fi greu la Manchester, mai ales că îmi lipseşte aproape toată apărarea. Am alţii care să îi înlocuiască, însă aceştia nu prea au jucat până acum.

Se tot zvoneşte că veţi părăsi Oţelul.

Am spus doar că sunt unii antrenori care nu au angajament în momentul de faţă (n.r., Ioan Andone) şi care se tot bagă în seamă. Aşa suntem noi, ca în junglă, ne vânăm locurile. Nu o să le dau satisfacţia asta. O să rămân aici, pentru că am încredere că această echipă îşi va reveni în curând.

Clasament Grupa C

1. Benfica        3 2 1 0 4-1 7p

2. Manchester  3 1 2 0 6-4 5p

3. Basel            3 1 1 1 5-6 4p

4. Oţelul           3 0 0 3 1-5 0p

Program

2 noiembrie

Manchester – Oţelul

Benfica – Basel

22 noiembrie

Oţelul – Basel

Manchester – Benfica

7 decembrie

Benfica – Oţelul

Basel – Manchester


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

TAGURI: Dorinel Muntenau, Liga Campionilor, Otelul Galati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...