2017-01-23 14:52


Fanii şi-au exclus echipa din Cupă

 |  14:40
Fanii şi-au exclus echipa din Cupă

Cunoscutul club de fotbal german, acum în liga secundă, Dynamo Dresda, a fost exclus din viitoarea ediţie a Cupei, în urma incidentelor violente provocate de suporterii săi în cursul şi după meciul cu Borussia Dortmund (scor 0-2), disputat la sfârşitul lunii trecute, în turul doi al acestei competiţii. În timpul incidentelor, doi poliţişti au fost răniţi şi 15 suporteri arestaţi. Dynamo Dresda este prima grupare din istoria fotbalului german exclusă dintr-o competiţie, însă mai are posibilitatea de a face apel.

“Această decizie trebuie să transmită un semnal puternic. Dacă lăsam lucrurile aşa, ar fi fost doar o chestiune de timp înaintea unui prim deces”, a declarat Hans Lorenz, preşedintele tribunalului sportiv al Federaţiei germane de fotbal.

Pentru a evita şi alte incidente asemănătoare, Dynamo Dresda, câştigătoarea a opt titluri de campioană a Germaniei de Est, a anunţat că nu va permite deplasarea suporterilor săi la meciul de campionat cu St. Pauli, programat pe 27 noiembrie, renunţând la cele 2.200 de bilete care îi erau rezervate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image