2017-01-21 04:09

SPORT


Fanii Stelei merg peste Gigi, la palat: „Vom fi câteva mii”

 |  14:18
Fanii Stelei merg peste Gigi, la palat: „Vom fi câteva mii”

Suporterii grupării din Ghencea vor organiza pe 10aprilie un miting la palatul lui Gigi Becali, într-o nouă încercare de a-lconvinge pe patron să renunţe la Steaua.

În prezent, aceştia au făcut toatedemersurile pentru a obţine autorizaţiile necesare ca întreaga acţiune deprotest să fie legală. Reprezentanţii fanilor roş-albaştri susţin că se aşteaptăca la acţiune să ia parte câteva mii de persoane, aşa cum s-a întâmplat în urmăcu doi ani.

“Acţiuneaeste organizată de suporteri independenţi, care nu fac parte din facţiuni sauasociaţii, dar noi îi vom susţine din toate punctele de vedere dacă vor reuşisă obţină autorizaţia. Îl vom contesta pe patron până când acesta va luadecizia de a pleca de la Steaua. Şi nu doar prin cedarea acţiunilor, aşa cum afăcut, ci prin ruperea lui definitivă faţă de club. Mai e o lună şi jumătatepână atunci, dar cred că vor participa câteva mii de oameni, sătui de patron”,a declarat, pentru „Puterea“, Costi Vasile, vicepreşedintele AsociaţieiIndependente a Suporterilor Stelişti.

Foto: gsp.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image