2017-01-24 03:07


Fanii Universităţii Craiova l-au ‘’turnat’’ pe Piţurcă. Fostul selecţioner, înregistrat de ultraşi când îşi dezvăluia planurile pentru noua echipă a Băniei. ASCULTA INREGISTRAREA

 |  18:23
Fanii Universităţii Craiova l-au ‘’turnat’’ pe Piţurcă. Fostul selecţioner, înregistrat de ultraşi când îşi dezvăluia planurile pentru noua echipă a Băniei. ASCULTA INREGISTRAREA
VictorPiţurcă a avut zilele trecute o întâlnire cu o parte dintreliderii galeriei Universităţii Craiova. Unul dintre aceştia a înregistratîntreaga discuţie cu un telefon sau microfon, după care a postat-o în cursulzilei de ieri pe un site fantomă, special creat. Fostul selecţioner arecunoscut că este vocea lui.

Din înregistrarea ambientală care durează 97 de minutereiese planul acestuia de a crea o nouă echipă emblemă a Băniei. Fostulmanager al alb-albaştrilor susţinea că a discutat cu autorităţile locale şi aprimit asigurări că Primăria va asigura 750.000 de euro pentru a ajuta grupareacare ar urma să înceapă din Liga a II-a. Încă un milion vor venisiguri de la terţe persoane”, maispunea Piţurcă. Formaţia vizată pentru preluare ar fi GazMetan CFR Craiova. În caz contrar, s-a ajuns la un consens că nu ar fi oproblemă dacă s-ar aştepta ca actualul club să intre în faliment. Mititelu e terminat, e plin de datorii, nu mai are cesă facă”, aconstatat Piţi. Dacă reuşeşti, nea Piţi, osă fii mai iubit ca nea Mărin Miliardar”, i-autransmis fanii.

Acestaa mai dezvăluit că cea de-a treia dezlegare primită de la Mititelu nu mai evalabilă, iar Găman şi Bărboianu au fost nevoiţi să meargă la Dinamo, ca urmarea deciziei noului lor impresar Ioan Becali, deşi primul refuzase în primăinstanţă. În acelaşi timp, cel poreclit “Satana” susţine că Universitatea îl va pierde curând şi pe Florin Costea. “I l-a luat deja Giovanni oricum”, a maiafirmat, susţinând totodată că Mititelu l-a păcălit pe Becali cu transferul luiMihai Costea. “El nu face mai mult de200 de mii în momentul ăsta. Numai pe Gigi putea să-l păcălească cu asta”.

Caută să obţinăpalmaresul Universităţii

Pe noi ne interesează să-i luămechipa. Să i-o ia Neţoiu, să i-o ia Staicu din puşcărie. Nu ne interesează”, au spus fanii, iarPiţurcă şi-a dezvăluit modul prin care va reuşi să intre în posesiapalmaresului clubului. “Urmează să-l execut silit.Dacă Primăria ia echipa şi eu am posibilitatea să iau palmaresul. Un milion, unmilion şi jumătate, iar apoi îl dau Primăriei. Dacă nu, faci ŞtiinţaUniversitateae Craiova. Scoţi leii de pe siglă şi gata. Simplu, important e săai acţionari”.

Încercare de blat cu Oţelul anul trecut?

În ciuda războiului pe care îl poartă cu Mititelu, Piţurcă susţinecă e convins că acesta nu a făcut niciodată blaturi de când a preluat echipa.Mai mult, acesta chiar susţine că a încercat să ia legătura cu cei de la Oţelulînaintea ultimei etape din sezonul trecut.“Nici cu Steaua, nicicu nimeni. Vă spun sută la sută. Anul trecut, am vrut să vorbesc eu cu cei de laOţelul, dar mi-au zis că au prime din altă parte. În ultima etapă asezonului 2009-2010, Universitatea a învins Oţelul cu 3-0 în ultima etapă şis-a salvat in-extremis de la retrogradare. Fostul atacant din anii ’80 a recunoscut că vocea din înregistrări este a lui,dar nu a dorit niciodată să “trântească”duelul cu actuala campioană. “Am vrut sămă văd cu Dorinel, de aceea l-am sunat. I-am spus că eu merg la Craiova şi l-amîntrebat unde stă, dacă ne putem întâlni. Ce,dacă l-am sunat înseamnă automat că mă gândeam să aranjez eu meciul?! Voiam săştiu cât de serios vor juca. Chiar se poate auzi când afirm că n-a fost nimicnecurat, gălăţenii au jucat nu sută la sută, ci mie-n mie serios!”, a spus pentru GSP.

Mititelu, dator 20 de milioane de dolari?

VictorPiţurcă e convins că Adrian Mititelu nu va mai reuşi să reziste problemelorfinanciare. Pe lângă cele 7 milioane de euro pe care i le datorează fostuluimanager ca urmare a demiterii din iarnă, oficialul oltean ar mai avea 5milioane de euro la fisc şi alte 4 milioane către o firmă de echipament dinTârgu-Mureş, majoritatea din penalităţi. Dindiscuţii mai reiese că Universitatea urmează să fie evacuată de pe IonOblemenco, dar şi din cantonament, ca urmare a litigiilor pe care clubul le areîn momentul de faţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-02-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image