2016-12-11 16:00

SPORT


Fără apărare pe “Teatrul Viselor”

 |  21:00
Fără apărare pe “Teatrul Viselor”

Meciul de acum două săptămâni a arătat o campioană a României foarte curajoasă în faţa colosului ManchesterUnited. Ba chiar două treimi din respectiva întâlnire a controlat-o destul de bine. Totul s-a decis din păcate după două neatenţii, urmate de două penalty-uri transformate de starul Wayne Rooney.

Acum Dorinel Munteanu are parte de o partidă infinit mai grea decât cea de pe Arena Naţională. În primul rând, pentru că din pricina suspendărilor, tehnicianul român trebuie să schimbe aproape toată linia de apărare cu jucători care nu prea au evoluat până acum. Singurul care rămâne punct fix este Sălăgean, în rest, Râpă, Perendija şi Costin nu au drept de joc pe Teatrul Viselor. În locul lor vor intra titulari Skubic, pe partea dreaptă, iar în centru va evolua pentru prima dată cuplul de fundaşi centrali Sârghi - Ljubinkovic.

În al doilea rând, Manchester vrea să rezolve în această seară şi soarta calificării. O victorie cu Oţelul, coroborată cu un eşec al lui Basel în Portugalia, i-ar califica 99% pe diavoli mai departe în Liga Campionilor. Pentru asta, Sir Alex Ferguson nu menajează pe nimeni. Cu excepţia lui Vidic, suspendat, şi Smalling, accidentat, toate starurile vor fi în teren, începând cu De Gea, Ferdinand, Evra, Nani, Chicharito sau Rooney. “Să sperăm că vom aborda meciul următor cu Benfica de la înălţimea a 8 puncte, asta însemnând trei puncte obligatorii cu Oţelul. Este un meci important, care ne poate aduce cele trei puncte foarte importante. Trebuie să le luăm”, a spus Ferguson.

Crede încă în minuni

În ciuda faptului că Oţelul are şansa porcului de Crăciun pe Old Trafford, Dorinel Munteanu visează în continuare că echipa sa va reuşi să scoată punct sau puncte în această grupă, de ce nu chiar în Anglia. „În fotbalul actual, putem compensa diferenţa de valoare. Se poate întâmpla o minune. Mizaţi X la meciul nostru cu Manchester”, spune plin de optimism Dorinel Munteanu.

Clasament Grupa C

Benfica             3 2 1 0 4-1 7p

Manchester      3 1 2 0 6-4 5p

Basel                3 1 1 1 5-6 4p

OŢELUL         3 0 0 3 1-5 0p

MANCHESTER UNITED – OŢELUL GALAŢI, ORA 21.45, TVR 1

Manchester United:De Gea – Jones, Ferdinand, Evans, Evra – Carrick – Valencia, Nani, Anderson – Rooney, Chicharito.

Oţelul:Grahovac – Skubic, Sârghi, Ljubinkovic, Sălăgean – Antal, Giurgiu, Filip, S. Ilie – Paraschiv – Punosevac


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image