2019-02-22 08:24


Fără Costea şi Ganea împotriva Angliei. Săndoi va aborda fără atacanţii titulari partida tur din play-off-ul CE din 2011

 |  19:05

Naţionala de tineret va întâlni vineri Anglia, în primamanşă a barajului de calificare la Campionatul European din 2011. Partida dinAlbion se anunţă una foarte dificilă pentru selecţionerul Emil Săndoi, astadeoarece trebuie să se descurce fără atacanţii titulari ai echipei, MihaiCostea şi Liviu Ganea, ambii accidentaţi. Dacă dinamovistul nu a făcut nicideplasarea, vârful Craiovei a suferit o entorsă la antrenamente şi nu s-a maipregătit de patru zile. La plecarea spre Anglia, Săndoi era abătut din cauzaaccidentărilor celor doi. “Nu cred că ne putem baza pe Mihai Costea, încăşchioapătă şi nu s-a pregătit timp de patru zile. Vom vedea dacă va putea jucaîn retur. Oricum, şi fără Costea şi Ganea putem obţine un rezultat mare, pentrua demonstra că nu a fost o întâmplare până acum, a spus tehnicianul.

Pentrudubla cu Anglia, Săndoi se poate baza însă pe căpitanul Gabriel Torje,revenit la naţionala de tineret, după ce, în urmă cu o lună, micuţul mijlocaşdinamovist a fost încercat de Răzvan Lucescu la partidele cu Albania şiBelarus. Altă prezenţă de marcă la naţională este cea a lui Marius Alexe,revenit şi el de curând pe gazon după ce a stat luni bune indisponibil dincauza unei entorse la genunchi. De altfel, Alexe este una dintre variantele deînlocuire a lui Costea şi Ganea, pe lângă ceilalţi doi atacanţi din lot, RaulRusescu şi Sabrin Sburlea. Mergem să nu pierdem în Anglia. Vom juca cu ambiţie pentru a merge, dupăo lungă perioadă, la un turneu final”, a spus Alexe.

Nici Stuart Pearce, selecţionerul Angliei, nu stăliniştit. Trei dintre jucătorii săi care ar fi putut fi titulari vineri au fostdeja trimişi acasă din cauza unei accidentări de ultim moment. Micah Richards,portarul Alex Smithies şi Kieran Gibbs, nu vor putea juca contra României,tehnicianul englez aducându-l la lot doar pe fundaşul Kieran Trippier, de laBarnsley. “România este la felde disperată ca şi noi să se califice la turneul final. Adversarul a pierdut unsingur meci din 10 şi asta spune foarte multe. Românii ajung foarte repede înfaţa porţii şi marchează mult. Sunt jucători foarte tehnici şi incisivi”, a declarat selecţionerul Angliei.

ANGLIA - ROMÂNIA, vineri, ora 21.30, Stadion“Carrow Road” (Norwich)

Echipe probabile:

România: Silviu Lung jr – Râpă, Găman, Papp, Bărboianu –Torje, Neagu, Bicfalvi, Andrei Ionescu – Sburlea, Rusescu.

Anglia: Loach – Naughton, Smalling, Muamba, Tomkins –Mancienne, Stanislas, Cattermole, Sturridge – Rodwell, Rose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-07-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...