2018-12-13 15:14


Farmecul vieţii se destramă!

 |  14:07
Farmecul vieţii se destramă!

În vară era socotită principala candidată la titlu. Răzvan Lucescu pe bancă, Dinu Gheorghe preşedinte, achiziţii de marcă, totul pentru un proiect extrem de ambiţios. Iar începutul de sezon le-a dat din nou speranţe fanilor giuleşteni. În campionat au fost mereu în plasa liderului Dinamo, iar în cupele europene, obictivul fusese atins. Şi cum la Rapid, de câţiva ani, când totul începe bine şi frumos se termină rău, nici în acest sezon nu avea cum să fie altfel. Primul care nu a mai suportat presiunea şi doleanţele lui Copos a fost chiar Dinu Vamă, care de o lună a încearcat disperat să plece de la Rapid. Şi într-un final a reuşit.

Se aşteaptă acum reacţia lui Răzvan Lucescu, un om foarte apropiat fostului de acum preşedinte al grupării de sub Grant. „Îmi pare rău că domnul Dinu Gheorghe a renunţat la contractul de management şi a plecat de la echipă. Ca să nu existe speculaţii, vreau să precizez că domnul Dinu Gheorghe a depus o cerere în acest sens încă din luna septembrie. Atunci l-am rugat să rămână, pentru a nu strica ceea ce s-a început şi să rămânem împreună. Din păcate, în octombrie a venit cu aceeaşi cerere. I-am explicat că viaţa e complicată şi că va fi şi mai rău în 2012, dar nu am putut să îl conving. Astăzi, Consiliul de Administraţie a luat hotărârea să îi accepte demisia şi să ne despărţim. Nici noi, nici domnul Dinu Gheorghe nu vom plăti acea sumă de 400.000 de euro stipulată în contract. În 2010 am pus această clauză pentru a ne asigura că vom avea continuitate. Dinu Gheorghe mi-a fost prieten, îmi este prieten şi sper că îmi va rămâne prieten. Îmi pare rău că a luat această decizie, dar Rapidul trebuie să meargă mai departe”, a spus Copos, care a adăugat: „Răzvan Lucescu are contract cu Rapid. E un om care nu minte niciodată. Eu cred foarte mult în el, în stafful tehnic, dar şi în echipă”.

Bossul Rapidului a ţinut să clarifice şi unele zvonuri care priveau viitorul preşedinte al clubului. „Sichitiu nu va mai reveni la Rapid. La fel cum nici Mihai Stoica nu are ce căuta aici. Îl apreciez pentru munca sa, dar nu va veni vreodată la Rapid, pentru că nu are nimic în comun cu acest club.”

Nea George mai crede în calificare

Chiar dacă Rapidul şi-a diminuat serios şansele de calificare în urma eşecului cu Legia, Copos este convins că alb-vişiniii pot redresa situaţia actuală şi vor merge în primăvara europeană: „O echipă puternică se formează în timp. Şansele de calificare au scăzut, dar încă rămân acolo. Mergem la Varşovia să câştigăm, apoi mai avem meciul cu Maccabi Tel Aviv acasă. Mai avem nevoie de 6 puncte pentru a ne califica”. Patronul giuleştenilor a încheiat în stilul lui Gigi Becali întâlnirea cu presa, rugându-l pe ofiţerul de presă Cristi Costache să se intereseze de un preot, pentru a alunga ghinionul echipelor româneşti pe Arena Naţională. Şase meciuri s-au disputat până acum pe această arenă, în nici unul dintre ele românii nu au reuşit încă să se impună: România – Franţa 0-0, România –Belarus 2-2, Oţelul – Benfica 0-1, Oţelul – Manchester United 0-2, Rapid – PSV 1-3 şi Rapid – Legia 0-1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

Mai multe imagini:
Farmecul vieţii se destramă!
zoom
Farmecul vieţii se destramă!
zoom

TAGURI: George Copos, Rapid, Razvan Lucescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...