2017-01-18 08:12

SPORT


FC Vaslui, spionată din interior de Twente

 |  18:11
FC Vaslui, spionată din interior de Twente
Oficialiivicecampioanei Olandei se laudă că au deja toate informaţiile despre FC Vaslui înaintea primei manşe dinturul al III-lea al Ligii Campionilor, programate mâine. Soţia fundaşuluidreapta Jivko Milanov este sora portarului de la Twente, aceasta fiind şi ceacare i-ar fi îndrumat pe batavi.

Deşi jocul echipei în amicale nu a strălucit, noulantrenor Co Adriaanse nu îşi face probleme în privinţa dublei cu trupa luiViorel Hizo. Avem informaţiile tocmai din sânul echipei adverse, s-a lăudattehnicianul, care i-a trimis totuşi în Regie la Rapid - Vaslui pe secunziiEvert Bleuming şi Alfred Schreuder.

Adriaansea dezvăluit că portarul Nikolai Mihailov a primit informaţii importante dintabăra vasluiană. “Sora lui este nevastalui Milanov de la Vaslui, aşa că i-am dat sarcină să îmi afle cât mai multe detalii despre echipă”, susţine acesta. Şi fostul secund al olandezului dinQatar, Doru Isac, l-a ajutat în încercarea de a găsi breşe în jocul vasluian. “Am lucrat cu el, aşa că informaţiile auvenit spre noi”, a mai afirmatAdriaanse.

FCVaslui va pleca în această dimineaţă spre Olanda pentru manşa tur a dublei cuTwente Enschede. Meciul va avea loc marţi seară, de la ora 21.45, pe stadionuldin Arnheim, după ce o parte din acoperişul arenei lui Twente s-a prăbuşit înurmă cu câteva săptămâni. La casele de pariuri, galben-verzii pornesc dinpostura de outsideri, având o cotă de 7 pentru un succes în Ţara Lalelelor.Returul se va disputa săptămâna viitoare la Vaslui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-06-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image