2019-03-25 12:13


FCSB. Nemec, Omrani şi…nici RUSESCU nu mai vine!

 |  12:39
FCSB. Nemec, Omrani şi…nici RUSESCU nu mai vine!

FCSB a vrut să transfere în această vară cel puţin doi atacanţi, după ce Alibec a fost dat afară, iar Gnohere este pe picior de plecare în ţările arabe. Adam Nemec, fost la Dinamo, şi Bilel Omrani de la CFR Cluj, au fost ţintele principale. Numai că ambii i-au dat ţeapă lui Gigi Becali. Internaţionalul slovac a ajuns la un acord verbal cu echipa cipriotă FC Paphos, în timp ce Omrani s-a împăcat cu oficialii campioanei şi şi-a prelungit înţelegerea pe încă trei ani. Lăsat cu ochii în soare de cei doi, Becali s-a reorientat către “ciorba reîncălzită” Raul Rusescu, cel care este dat dispărut de cel puţin un an de pe harta fotbalului. Ofera suna astfel. 25.000 de euro lunar pentru atacant, iar în sezonul următor, remuneraţia să-i crească cu încă 5.000 de euro lunar.

Numai că şi Rusescu are şanse infime de a ajunge la FCSB, după ce clubul de care aparţine, Osmanlispor, doreşte să-i prelungească înţelegerea scadentă vara viitoare, în ciuda faptului că în ultimele luni bune l-a trimis la echipa a doua pentru a-l forţa să rupă contractul. E clar că turcii vor bani pe atacantul român, lucru neacceptat de Becali.

"Pe Rusescu nu-l lasă ăia să plece, chiar vor să-i prelungească contractul. Noi am vrut să-l luăm definitiv. Cu siguranţă, ne trebuie un atacant. Mi-a spus MM, că, dacă rămâne Gnohere, nu este niciun fel de problemă, că ne descurcăm, că mai poate să joace Florinel Coman acolo, Tănase se descurcă extraordinar de bine ca atacant. Dacă pleacă Gnohere trebuie neapărat să luăm un atacant. Am lăsat pe mâna lor, pentru că atacanţi pe care îi cunosc eu nu sunt", a declarat Becali, la Pro X.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-09

TAGURI: rusescu, fcsb, omrani, nemec
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...