2019-05-20 01:50


FED CUP. Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a Simonei Halep

 |  11:49
FED CUP. Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a Simonei Halep

Simona Halep s-a resimțit din plin fizic și psihic după Australian Open, unde a ajuns până în finală, însă ea este gata să pună umărul pentru un succes împotriva Canadei în Fed Cup. Ultimele detalii despre accidentarea sa de la gleznă și despre problemele cu suprasolicitarea au fost oferite de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României.

"Lucrurile nu sunt foarte grave, este o oboseală acumulată, eforta şi suprasolicitare. Nu este nimic care nu poate fi recuperat. În momentul de faţă face tratament, se odihneşte. Prima sesiune de antrenament efectiv va fi duminică sau luni. Cu siguranţă va face deplasarea la Cluj-Napoca pentru meciul de FED Cup", a spus Florin Segărceanu. 

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României, le-a convocat pe Simona Halep (2 WTA), Sorana Cîrstea (36 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

În mod surprinzător, Monica Niculescu, o prezenţă obişnuită în lotul României, nu a fost convocată pentru jocul cu Canada. La fel nici Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan, două sportive în mare formă în ultima perioadă.

Întâlnirea va avea loc la Sala Polivante din Cluj, în zilele de 10 şi 11 februarie 2018, şi face parte din primul tur al Grupei Mondiale II.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-02

TAGURI: simona halep, sanatate, detalii, ultima ora, fed cup, romania, canada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri