2019-01-22 05:19


„Fiara” a pierdut sprijinul patronului. Steaua se reuneşte azi cu o singură noutate în lot

 |  18:50
„Fiara” a pierdut sprijinul patronului. Steaua se reuneşte azi cu o singură noutate în lot

După un tur dezamăgitor, jucătorii Stelei se vor reuni în această dimineaţăîn Ghencea sub comanda lui Marius Lăcătuş. Tehnicianul are deja o primăproblemă pentru retur deoarece patronul Gigi Becali este mai interesat deediţia viitoare de campionat.

Steaua a făcut un singur transfer în această iarnă,readucându-l pe Nicolae Dică, iar Becali nu mai pare dispus să bage adânc mânaîn buzunar pentru achiziţii. Latifundiarul şi-a pierdut încrederea înpotenţialul Fiarei. "Ţintae clară: titlul! Fotbalişti buni avem, nici nu-mi fac probleme, dar acum săvedem şi ce face antrenorul", a puspresiune finanţatorul pe fostul mare jucător.

Înplus, acesta îşi face deja planul pentru următorul campionat, atunci cândintenţionează să demareze un proiect doar cu fotbaliştiromâni de mare perspectivă. “Voi aduce jucătoritineri care vor juca un fotbal frumos; din sezonul viitor vom face o echipăputernică, sezonul ăsta se va întâmpla ce vrea Dumnezeu", a adăugatBecali, resemnat cu faptul că Steaua are şanse infime de a aduce titlul înGhencea anul acesta.

Chiarşi cererea lui MM Stoica şi Lăcătuş de a aduce o rezervă pentru Tătăruşanu afost refuzată din start de patron: "Dacă ei spun că mai avem nevoie deportari, eu spun că nu! Şi nu vor mai veni alţi portari”.

Roş-albaştrii se vorpregăti până pe 15 ianuarie la Bucureşti, după care vor pleca într-un primstagiu de pregătire în Turcia, la Belek, unde au programate şi două partide deverificare. Al doilea cantonament este programat tot în Antalya, la Lara, între28 februarie şi 11 februarie.

Transferuri:

Au venit:

Nicolae Dică (liber de contract)

Gabriel Matei (Pandurii, din vară)

Au plecat:

Robinson Zapata (reziliere contract)

Stanislav Anghelov (reziliere contract)

Octavian Abrudan (Universitatea Cluj)

Pantelis Kapetanos (pus pe lista de transferuri)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...