2017-01-24 17:19


Final de război în Liga 1. Sâmbătă se va încheia cel mai aprig disputat campionat din fotbalul românesc

 |  18:37
Final de război în Liga 1. Sâmbătă se va încheia cel mai aprig disputat campionat din fotbalul românesc
Sâmbătăla ora 19.00 se va fluiera sfârşitul celui mai aprig sezon disputat vreodată înLiga 1. Ultimul an în care România dă o echipă direct în Liga Campionilor saumai bine zis ultimul în care campioana are asiguraţi cei 15 milioane de la UEFAle-a luat minţile oficialilor, care s-au bălăcărit mai mult ca niciodată.

Timişoara luptă pentru Liga Campionilor

Învinsăde Oţelul în “finala campionatului”, Poli ar putea rata şi titlul de vicecampioană, sinonim cu locul din preliminariile LigiiCampionilor. Dacă vor pierde cu Dinamo, iar Vaslui se va impune la Pandurii, atuncielevii lui Duşan Uhrin vor termina doar pe poziţia a treia. Singurul lucru decare sunt aproape siguri bănăţenii este desemnarea lui Ianis Zicu dreptgolgheter al ediţiei 2010/2011. Cu 18 reuşite, machedonul are cu trei mai multedecât brazilianul Eric de la Gaz Metan.

Valiza merge la Craiova

Şi Steaua trăieşte cu emoţii finalul de sezon. Esteobligată să câştige deplasarea de la CFR Cluj pentru a fi sigură de calificareaîn Liga Europa. Gigi Becali va repeta episodul din 2008 de la Cluj, atunci cânda vrut să ofere 1,7 milioane de euro primă Universităţii pentru a învingerivala CFR. De data aceasta, valiza se va opri în Bănie, acolo unde o altăUniversitate, deja retrogradată, va întâlni Gaz Metan Mediaş, contracandidataStelei. Becali a anunţat că fiecare jucător al oltenilor va primi câte 5.000 deeuro în caz de victorie. “Voi face totul legal,prin sponsorizare”, a precizat latifundiarul din Pipera.

Oţelul îşi amână sărbătoarea pentru duminică

Decizia TAS de miercuri de a menţine rezultatul la masaverde la întâlnirea Pandurii - Oţelul le-a adus în mod oficial gălăţenilortitlul de campioni. Aceştia refuză totuşi să primească medaliile la partidadin campionat cu Astra, din deplasare, şi le-a cerut şefilor LPF să vinăduminică la malul Dunării, atunci când este programată sărbătoarea oficială.

Toate meciurile vor fi la televizor

DeşiLPF a programat ca întreaga etapă să se desfăşoare la aceeaşi oră, 17.30,Intact şi RCS&RDS au decis să nu renunţe la nici unuldintre cele 9 meciuri, chiar dacă mai bine de jumătate dintre ele nu maicontează decât pentru palmares. Astfel, la ultima sa reprezentanţie, GSP TV vatransmite simultan nu mai puţin de patru meciuri, adică exact cele care nu maiau nici un fel de relevanţă. Noutatea este faptul că şi 10 TV, postul condus deRadu Moraru, va transmite în premieră un meci de fotbal, Astra - Oţelul Galaţi.

Programul etapei a34-a

Partideleîncep la ora 17.00

FCMTârgu-Mureş - Universitatea Cluj (GSP TV)

Pandurii - FC Vaslui (Digi Sport Plus)

Rapid - FC Braşov (GSP TV)

CFR Cluj - Steaua (Digi Sport)

Victoria Brăneşti - Gloria Bistriţa (GSP TV)

Universitatea Craiova - Gaz Metan (Digi Sport Plus)

Poli Timişoara - Dinamo (Antena 1)

Astra - Oţelul (10 TV)

Sportul - Unirea Urziceni (GSP TV)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image