2018-12-12 06:08


Fl. Bratu: „Vom trage cu dinţii de calificare”

 |  21:00
Fl. Bratu: „Vom trage cu dinţii de calificare”

S-au întâlnit acum patru zile în campionat, iar acum se vor bate în Liga Europa. Gaz Metan şi Dinamo pornesc cu şanse importante în manşa a doua cu Mainz, respectiv NK Varazdin. Ca un paradox, „câinii” pleacă mari favoriţi în Croaţia, chiar dacă au făcut doar 2-2 pe teren propriu. Toată lumea admite că în tur diferenţa dintre cele două echipe a fost una imensă, şi doar lipsa crasă de concentrare a dinamoviştilor a dus la remiza din Ştefan cel Mare. De partea cealaltă, elevii lui Pustai trebuie să treacă repede peste ruşinea din campionat cu Dinamo. Le-ar fi de-ajuns doar să nu primească gol pentru a obţine calificarea.

Contactat de „Puterea”, atacantul ardelenilor, Florin Bratu, spune că echipa sa va da totul pentru a tranşa calificarea, una istorică pentru Gaz Metan, dar şi pentru fotbalul românesc. „Avem emoţii, dar sunt benefice astfel de emoţii. Trebuie să ne revenim după meciul cu Dinamo, că dacă nu o facem, e grav. Vor fi meciuri diferite, va fi altă încărcătură psihică. Suntem conştienţi că avem în faţă o şansă extrem de mare. Vom trage cu dinţii de calificare. E riscant să jucăm la 0-0, însă eu cred că se va juca deschis de amble părţi”, a spus atacantul, care nu prea îşi dă mari şanse să prindă un loc de titular în disputa cu nemţii.

Le ţine pumnii „câinilor”

Vârful nu uită că a cunoscut marea glorie în Groapă şi susţine că foştii săi colegi se vor impune fără probleme în returul cu NK Varazdin: „Eu cred că se vor califica la pas. În tur a fost doar un accident. S-a văzut clar că a fost diferenţă mare între cele două echipe. Le urez baftă şi să meargă mai departe în Liga Europa”. De asta e convins şi antrenorul alb-roşilor, Liviu Ciobotariu, care spune că echipa sa merge să se califice în Croaţia. Tehnicianul se confruntă cu unele probleme de lot, acolo unde nu se poate baza pe Dragoş Grigore, accidentat, şi Bakaj, suspendat.

Cote NK Varazdin - Dinamo Bwin: 3.35 3.5 1.9 Bet Cafe Arena: 3.65 3.3 1.85 Bet 365: 4.00 3.75 1.83

Cote Gaz Metan - Mainz Bwin: 4.30 3.40 1.7 Bet Cafe Arena: 3.8 3.3 1.8 Bet 365: 5.00 3.50 1.72


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...