2018-12-10 17:25


Fl. Petre: “Steaua nu are nici o şansă”

 |  21:00
Fl. Petre: “Steaua nu are nici o şansă”

Nu mai sunt nici zece zile până la derby-ul Ligii Europa de Sud-Est dintre Steaua şi ŢSKA Sofia, iar războiul declaraţiilor între cele două părţi e în toi. Gigi Becali spune că echipa sa este precum Barcelona şi nu are cum să se împiedice de formaţia bulgară, iar în sens invers, Dimitar Borisov, preşedintele lui ŢSKA, l-a ironizat pe şeful Stelei susţinând că gruparea sa este Guadalajara, aluzie la faptul că echipa mexicană a spulberat de curând într-un amical formaţia lui Guardiola. Totuşi, un fost jucător al lui ŢSKA, Florentin Petre, este foarte direct în privinţa învingătoarei dintre cele două formaţii. Meciul va fi unul interesant. Cred căla cum stau lucrurile în momentul de faţă, Steaua nu are nici o şansă. Ca român mi-aş fi dorit o victorie, dar nu şi în cazul Stelei. E normal să ţin cu ŢSKA, ce treabă am eu cu Steaua. De la mijloc în sus, bulgarii sunt senzaţionali. I-am văzut în prima etapă de campionat, 2-1 în deplasare cu Lokomotiv Sofia, au făcut spectacol. O să vedeţi că Ianis o să-i bată, el şi cu Platini (n.r., Michel, atacant ŢSKA)”, a spus pentru “Puterea” fostul internaţional român.

Piticul îşi stabileşte viitorul cu şefii lui Dinamo

Viitorul lui Florentin Petre, pe lângă cea cu automobilismul, va fi legat tot de clubul care l-a crescut. Fostul mijlocaş va avea astăzi o discuţie cu Nicolae Badea cu privire la atribuţiile sale pe care le va avea de acum înainte la Dinamo. Petre va fi unul dintre scouterii clubului, şi va avea rolul de a urmări la lucru principalele ţinte de transfer ale grupării din Ştefan cel Mare. Dacă iniţial s-a pus problema ca el să se ocupe şi de o grupă de juniori a clubului, acesta a spus pas deocamdată, deoarece vrea să îşi termine toate studiile la şcoala de antrenori, şi să obţină la final licenţa de tehnician. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EU
09 Aug 2011

vorbea pechinezul asta care nu are nici-o performanta in toata cariera lui....tot pt Cl va pregatiti?.....M*ie dinamo si la toti supurterii de kkt pe care ii are
Random imageUltimele stiri
loading...