2017-01-17 00:14

SPORT


FLASH SPORT

 |  19:16

HandbalistaGabriella Szucs, ex-componentă a campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea, va juca însezonul viitor la DVSC Korvex Debrecen, vicecampioana Ungariei.

GianiKiriţă va mai sta un sezon în Turcia, după ce şi-a prelungit contractul cuBursaspor, acolo unde va câştiga aproximativ 300.000 de euro.

InterulCarmen Amariei, care şi-a încheiat în această primăvarăînţelegerea cu danezele de la Viborg, se află în negocieri avansate cu„U“ Jolidon şi sunt mari şanse ca ea să revină la gruparea ardeleană.

Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs, adeclarat că gruparea pe care o conduce a ajuns la un acord pentru prelungireacu un sezon a contractului tehnicianului Antonio Conceicao.

Peste 1.000 de jucători din trei ţări (Franţa,Rusia, Belarus) au participat la un meci de handbal cu o durată record de 32 deore, în Belarus, pentru a sărbători ziua naţională dedicată acestui sport.

Internaţionalulgerman al echipei Bayern Munchen, Miroslav Klose, a semnat un contract pe doiani cu gruparea Lazio Roma, a anunţat site-ul oficial al grupării italiene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image