2019-03-21 00:08


Florentin Petre a devenit campion de raliuri al Bulgariei

 |  18:01
Florentin Petre a devenit campion de raliuri al Bulgariei

După patru titluri cucerite ca fotbalist cu Dinamo şiŢSKA Sofia, fostul internaţional Florentin Petre face senzaţie în campionatulnaţional de circuit al Bulgariei, unde a devenit campion la Grupa A6 cu o etapăînainte de final.

Petre (34 de ani) s-a impus în cursa de la Burgas la odistanţă de 14 secunde faţă de locul secund, asta deşi la turul de încălzire afost accidentat de un rival. “Cred că a făcutintenţionat, doar, doar să pierd eu. Dar am nişte mecanici excelenţi care m-auajutat să pot începe cursa şi am câştigat detaşat, fără să mă forţez”, a povestit mijlocaşul pentru “Puterea”.

Debutant în campionatul Bulgariei, românul a câştigatpatru din cele cinci curse la care a luat parte în acest sezon. “La început,probabil nici nu m-au luat în serios, ce or fi zis? «Ia uite-l şi pe fotbalistul ăla, a venit la raliuri.» Am demonstrat cămerit să câştig şi sunt foarte fericit, mai ales că e primul meu campionat”,afirmă tricolorul, care conduce un Renault Clio S1600.

Următorul obiectiv al lui Florentin Petre este săparticipe în campionatul autohton. “De la anul voi concura şi în România. O să am ocazia să fiu alături de numeimportante, mai pot fura experienţă de la ei. Oricum, la clasa mea nu existămaşină mai puternică. Însă trebuie să găsesc şi sponsori pentru că te costădestul de mult întreţinerea unei maşini de curse”, ne-a mai dezvăluit Petre,care doreşte să facă dubla la titluri, automobilism-fotbal, atât în Bulgaria,cât şi în România.

Aşteaptă oferte din străinătate

Deşi nu a mai jucat de şase luni, Petre nu a abandonatcariera de fotbalist şi speră că în iarnă va reuşi să prindă un contract înstrăinătate. Asta după ce o perioadă s-a pregătit şi cu Dinamo. “Aştept iarna, atunci voi vedea ce va fi, să vedem ce oferte din afară. Cucei de la Dinamo am făcut câteva antrenamente, apoi au venit şi cursele şi amfăcut antrenamente de unul singur”, a precizat“Piticul”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-11-28

Mai multe imagini:
Florentin Petre a devenit campion de raliuri al Bulgariei
zoom
Florentin Petre a devenit campion de raliuri al Bulgariei
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

10 sfaturi esențiale ca să scapi de CELULITĂ Acum 10 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati
loading...