2019-03-26 18:46


Florentin Petre, uitat de Dinamo. Deşi i s-a promis că va ocupa o funcţie la clubul din Ştefan cel Mare, Piticul a rămas pe dinafară

 |  17:59
Florentin Petre, uitat de Dinamo. Deşi i s-a promis că va ocupa o funcţie la clubul din Ştefan cel Mare, Piticul a rămas pe dinafară
Fostul internaţional Florentin Petre a rămas pe dinafarăîn organigrama de conducere a lui Dinamo chiar dacă în urmă cu trei luni şefiiclubului îi promiteau că îl vor readuce în Ştefan cel Mare.

În primăvară, cele două părţi ajunseseră la un acordpentru ca „Piticul” să ocupe o funcţie la gruparea roş-albă, cel mai probabilcea de scouter pentru Bulgaria şi Macedonia. Numai că atunci a fost şi ultimadiscuţie, iar fostul mijlocaş, care abia a agăţat ghetele în cui, nu ştieîncotro să se îndrepte. Acesta încă mai speră că va fi sunat de şefii lui Dinamo.

„Eu am vorbit cu domnul Badea acum trei luni şi mi-a spus că voi fi cooptatîn conducere, dar încă mai aştept un telefon”, a declarat Petre pentru „Puterea”. Momentan, fostul mijlocaş în vârstă de 35de ani este în vacanţă alături de familie, dar speră că la revenire să i seîndeplinească visul. „Săptămâna viitoaremă întorc şi atunci poate se întâmplă ceva. Cert e că până acum nu am primitabsolut nimic”, a adăugat Florentin.

În cele peste două decenii în care a apărat tricoulroş-alb, Florentin Petre a bifat nu mai puţin de 259 de meciuri pentru Dinamoîn Liga 1 şi 53 la naţională. În palmaresul său sunt trecute 3 din ultimele 4titluri cucerite de gruparea din Ştefan cel Mare în ultimii 15 ani, cele din2000, 2002 şi 2004. De asemenea, are şi 4 Cupe ale României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...