2019-03-18 18:41


Florin Marin vorbeşte despre o posibilă demitere de la ACS Poli Timişoara

 |  09:15
Florin Marin vorbeşte despre o posibilă demitere de la ACS Poli Timişoara

Florin Marin, antrenorul formaţiei ACS Poli Timişoara, a declarat, sâmbătă, că este mulţumit cu rezultatul de egalitate obţinut în partida cu CSMS Iaşi. În ceea ce priveşte o posibilă demitere, acesta a spus că are susţinere din partea conducerii clubului.

"Sunt mulţumit de rezultat şi cred că am luat un punct important pentru moralul jucătorilor. În prima repriză, am făcut un joc bun în apărare, am surprins de câteva ori pe contraatac şi chiar puteam marca. Iaşiul a controlat jocul în repriza a doua, a reuşit să înscrie, dar mă bucur că reacţia jucătorilor mei a fost imediată. Am revenit şi am reuşit să egalăm. Dacă ţinem cont că la 1-1 am avut şi noi o ocazie mare, cred că până la urmă rezultatul este echitabil.", a declarat Florin Marin, potrivit Mediafax.

Antrenorul formaţiei ACS Poli Timişoara a ţinut să precizeze că CSMS Iaşi este o echipă foarte bine organizată defensiv.

"Iaşiul este o echipă foarte bine organizată defensiv, eficientă, care cu greu pierde puncte după ce reuseşte să deschidă scorul. Au stabilitate şi la nivel tehnic şi cred că Iaşiul ar merita să intre în play-off, după cum a jucat azi”, a afirmat Florin Marin.

Acesta a vorbit şi despre situaţia financiară a clubului.

"La noi sunt ceva probleme financiare, dar cred că astfel de probleme sunt în tot fotbalul românesc. Sunt convins că persoanele din conducerea clubului vor reuşi să le rezolve”, a subliniat antrenorul.

În ceea ce priveşte o posibilă demitere, acesta a spus că are susţinere din partea conducerii clubului.

"Orice antrenor depinde de rezultate şi e normal să se vorbească despre demitere dacă acestea nu vin. Eu până acum am avut parte de susţinere din partea conducerii clubului”, a precizat Florin Marin. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-21

TAGURI: florin marin, posibila, demitere, acs, poli, timisoara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...