2018-12-19 11:43


Florin Mergea, în turul doi de la Wimbledon

 |  20:40
Florin Mergea, în turul doi de la Wimbledon

Dublul Rohan Bopanna/Florin Mergea (India/România), cap de serie numărul șase, s-a calificat în turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după victoria împotriva echipei formate din croații Martin Draganja și Nikola Mektic, scor 7-5, 7-6.

Florin Mergea și Rohan Bopanna, semifinaliști în sezonul trecut la Wimbledon, au avut parte de un meci dificil în runda inaugurală împotriva cuplului Martin Draganja și Nikola Mektic. Draganja ocupă locul 132 în clasamentul de dublu ATP și nu a depășit niciodată primul tur pe iarba din Anglia. Mektic (27 de ani) participă pentru prima dată la Wimbledon.

Perechea româno-indiană nu a avut probleme pe propriul serviciu în primul set, însă a reușit break-ul tocmai în game-ul 11, iar apoi a închis setul cu 7-5.Manșa secundă a fost la fel de echilibrată și a fost nevoie de tiebreak pentru a se decide câștigătorii. Mergea și Bopanna au gestionat mai bine momentele importante și s-au impus cu 8-6. S-a terminat 7-5, 7-6 pentru Bopanna și Mergea, care au reușit două finale în 2016, la Madrid și Sydney, precum și un sfert de finală la Roland Garros.

Florin Mergea (locul 12 în clasamentul de dublu ATP) și Rohan Bopanna (locul 11 în clasamentul mondial) au ajuns în 2015 până în semifinale la Wimbledon, fiind eliminați de către Jean-Julien Roger și Horia Tecău.

În turul al doilea, Mergea și Bopanna se vor întâlni cu învingătorii dintre Jonas Brunstrom/ Andreas Siljestrom și Andrej Martin/Hans Podlipnik-Castillo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-01

TAGURI: florin mergea, rohan bopanna, turneu wimbledon, turul doi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...