2019-01-20 07:03


Florin Prunea atacă decizia FRF de disputare a barajului Rapid - Chiajna, la TAS

 |  09:40
Florin Prunea atacă decizia FRF de disputare a barajului Rapid - Chiajna, la TAS

Florin Prunea, preşedintele CSMS Iaşi, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, după ce Comitetul Executiv al FRF a decis ca a 18-a echipă care va juca în Liga I să fie stabilită în urma unui baraj între Rapid şi Concordia Chiajna, că această hotărâre este o încălcare flagrantă a regulamentelor.

"Este un moment foarte important pentru istoria fotbalului românesc. S-a decis cum nu se poate mai prost pentru fotbalul românesc! Este o încălcare flagrantă a statutului federaţiei, care spune clar că o condiţie de participare în Liga I este obţinerea licenţei. Soluţia legală în situaţia actuală ar fi fost: Concordia Chiajna în Liga I! Va fi foarte interesant de văzut la barajul care va avea loc situaţia jucătorilor", a spus Florin Prunea.

Florin Prunea a precizat că va propune Consiliului Local Iaşi atacarea acestei decizii la TAS: "Eu voi propune Consiliului Local Iaşi, cel care finanţează echipa, atacarea acestei decizii la TAS. Pe plan sportiv, noi trebuie să muncim mult, să reclădim, să jucăm în Liga a II-a şi să promovăm sezonul următor. Dar, repet, pe plan juridic, cred că ne vom adresa TAS!".

Comitetul Executiv al FRF a decis, în şedinţa de sâmbătă, ca în ediţia 2013/2014 a Ligii I să participe 18 echipe, Rapid şi Concordia Chiajna urmând să dispute, în data de 13 iulie, un baraj de menţinere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-07
Citeste si:
Rapid şi Concordia Chiajna: Baraj pentru a stabili a 18-a echipă din Liga I

TAGURI: florin, prune, FRF, TAS, baraj, Rapid, Chiajna, Concordia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...