2016-12-10 12:56

SPORT


Florin Costea a ajuns căpitan la Steaua

 |  16:39

Atacantul venit de la Craiovaîn vara anului trecut şi-a pus deja banderola de căpitan pe braţ. În amicalul cu Farul, câştigat de roş-albaştri cu 2-1, goluri Rusescu şi Tibi Bălan, Florin Costea a fost liderul din teren al steliştilor, în lipsa lui Bourceanu, prezent la lotul naţional pentru meciul cu Uruguay.

Ilie Stan încearcă astfel să-l responsabilizeze şi mai mult pe Costea cel mare, pe care are de gând să-l introducă titular în returul Ligii 1. Şi iată cum, din cel mai hulit jucător acum câteva luni de către suporteri, Florin Costea şi-a schimbat radical atitudinea în această iarnă, iar acum a devenit vice-căpitan la Steaua.

Rusescu a deschis scorul în minutul 18, după o pasă a lui F. Costea, însă gazdele au egalat prin Pătulea (36), care a transformat un penalty acordat complet gratuit de arbitrul întîlnirii. Steaua a făcut 2-1 în minutul 73, după reuşita lui Tibi Bălan. Fostul stelist, Vali Badea, putea să aducă remiza în prelungiri, dar şutul său a lovit bara transversala a porţii lui Stanca.

Echipele:

Farul: Curcă - I. Călin, Stegaru, L. Dobre, D. Eze - Ivanovici, Buzea, I. Pană, A. Neagoe - Hussein, Pătulea

Steaua: Stanca - Dănănae, Martinovici, Geraldo, Pârvulescu - Tatu, Prepeliţă, Răduţ, Fl. Costea - Rusescu, Machado


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639556-12-18

TAGURI: florin costea, steaua, capitanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Florin Piersic jr revine la TNB in spectacolul de succes ”FREAK SHOW” La final de an, pe 26 decembrie 2016, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor... 04 Dec 2016 | (1)
UPDATE: Fostul manager al Spitalului Malaxa, pus sub urmărire penală Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a ajuns vineri la DNA pentru a fi audiat în... Acum 23 ore | (0)