2017-01-24 15:18


Florin Costea a ajuns căpitan la Steaua

 |  16:39

Atacantul venit de la Craiovaîn vara anului trecut şi-a pus deja banderola de căpitan pe braţ. În amicalul cu Farul, câştigat de roş-albaştri cu 2-1, goluri Rusescu şi Tibi Bălan, Florin Costea a fost liderul din teren al steliştilor, în lipsa lui Bourceanu, prezent la lotul naţional pentru meciul cu Uruguay.

Ilie Stan încearcă astfel să-l responsabilizeze şi mai mult pe Costea cel mare, pe care are de gând să-l introducă titular în returul Ligii 1. Şi iată cum, din cel mai hulit jucător acum câteva luni de către suporteri, Florin Costea şi-a schimbat radical atitudinea în această iarnă, iar acum a devenit vice-căpitan la Steaua.

Rusescu a deschis scorul în minutul 18, după o pasă a lui F. Costea, însă gazdele au egalat prin Pătulea (36), care a transformat un penalty acordat complet gratuit de arbitrul întîlnirii. Steaua a făcut 2-1 în minutul 73, după reuşita lui Tibi Bălan. Fostul stelist, Vali Badea, putea să aducă remiza în prelungiri, dar şutul său a lovit bara transversala a porţii lui Stanca.

Echipele:

Farul: Curcă - I. Călin, Stegaru, L. Dobre, D. Eze - Ivanovici, Buzea, I. Pană, A. Neagoe - Hussein, Pătulea

Steaua: Stanca - Dănănae, Martinovici, Geraldo, Pârvulescu - Tatu, Prepeliţă, Răduţ, Fl. Costea - Rusescu, Machado


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639556-12-18

TAGURI: florin costea, steaua, capitanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image