2016-12-09 02:19

SPORT


Fostul boxer Daniel Dăncuţă nu se învaţă minte

 |  19:04
Fostul boxer Daniel Dăncuţă nu se învaţă minte

Fostul pugilist Daniel Dăncuţă a călcat iar pe bec, după ce în urmă cu nici două luni fusese eliberat provizoriu sub control judiciar, într-un caz de fraudă prin skimming. Din inconştienţă sau nu, Dăncuţă a participat pe 9 februarie la Gala Invincibilii 6, de la Sala Rapid, acolo unde a stat în colţul lui Ronald Gavril.

Fapta sa contravine unei condiţii impuse la eliberarea sa provizorie, aceea de a “nu participa la anumite spectacole sportive sau culturale”, iar acum anchetatorii cer Tribunalului Bucureşti ca acesta să fie din nou arestat.

La jumătatea lunii decembrie, băcăuanul a fost arestat împreună cu alte 11 persoane, într-un caz de furt prin skimming. Gruparea din care făcea parte românul opera în Olanda, Italia şi Suedia, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

TAGURI: Daniel_dancuta, arestare, frauda, skimming, boxer, minteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Boxerul român Lucian Bute a scăpat de suspendare Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial la supermijlocie, a scăpat de suspendare şi... 25 Noi 2016 | (0)
Dacian Cioloş: Ministrul Justiţiei nu a minţit CEDO atunci când a vorbit de penitenciare Premierul Dacian Cioloş a declarat marţi seară, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că... 07 Dec 2016 | (1)