2016-10-22 19:14

SPORT


Fostul boxer Daniel Dăncuţă nu se învaţă minte

 |  19:04
Fostul boxer Daniel Dăncuţă nu se învaţă minte

Fostul pugilist Daniel Dăncuţă a călcat iar pe bec, după ce în urmă cu nici două luni fusese eliberat provizoriu sub control judiciar, într-un caz de fraudă prin skimming. Din inconştienţă sau nu, Dăncuţă a participat pe 9 februarie la Gala Invincibilii 6, de la Sala Rapid, acolo unde a stat în colţul lui Ronald Gavril.

Fapta sa contravine unei condiţii impuse la eliberarea sa provizorie, aceea de a “nu participa la anumite spectacole sportive sau culturale”, iar acum anchetatorii cer Tribunalului Bucureşti ca acesta să fie din nou arestat.

La jumătatea lunii decembrie, băcăuanul a fost arestat împreună cu alte 11 persoane, într-un caz de furt prin skimming. Gruparea din care făcea parte românul opera în Olanda, Italia şi Suedia, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

TAGURI: Daniel_dancuta, arestare, frauda, skimming, boxer, minteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sindicaliştii o acuză pe Raluca Prună că a minţit şi îi cer demisia Sindicaliştii Omnia au precizat luni, într-un comunicat de presă, că sunt nemulţumiţi de... 10 Oct 2016 | (0)
Raluca Prună: Am minţit la CEDO că România are buget pentru şapte penitenciare Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, în cadrul şedinţei CSM, că a minţit la Curtea... 08 Oct 2016 | (1)