2019-03-20 23:42


Fotbalişti în uzină

 |  17:28
Fotbalişti în uzină

Fotbaliştii echipei din liga secundă, Dacia Mioveni, auvizitat uzina Dacia, unde au fost primiţi cu simpatie de angajaţi, majoritateasuporteri ai formaţiei argeşene, şi au văzut cum se fabrică un automobil. Laeveniment au fost prezenţi toţi cei 27 de jucători din lot, care au fostînsoţiţi de antrenori şi de conducătorii clubului. Vizita la uzină a început cu o prezentare video a ceea ce înseamnăPlatforma Dacia - Renault, ce şi cât se fabrică, dar şi ce reprezintă brandulîn întreaga lume. Apoi, fotbaliştii au făcut două opriri, una în secţiacaroserie şi alta în secţia montaj, unde se finisează autoturismele produse laMioveni.

Înmai multe sectoare, jucătorii au fost recunoscuţi de muncitori care i-auîncurajat frenetic: “Hai Dacia! Hai băieţii! Hai cu promovarea!”. La rândullor, fotbaliştii au împărţit angajaţilor uzinei fanioane şi eşarfe cu însemneleclubului, poze cu echipa şi flori muncitoarelor.

Vizitala uzina Dacia Renault nu a fost pentru toţi fotbaliştii din Mioveni opremieră. “Fiind din zonă, eu făceam la şcoală practicăla uzină. S-a schimbat mult faţă de atunci, în bine. Am văzut că muncitorii aufost foarte receptivi şi zâmbeau. Mulţi sunt din Mioveni şi ne cunosc. A fost oexperienţă nouă, pentru că am văzut cum se fabrică o maşină. Şi apoi, esteplăcut să vezi cum munceşte un om de rând”, a declarat fundaşul stânga, IlieBaicu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-10-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...