2017-01-18 16:23

SPORT


Fotbaliştii campioanei, blocaţi de 18 ore în nămeţi!

 |  11:54
Fotbaliştii campioanei, blocaţi de 18 ore în nămeţi!

Campioana româniei la fotbal, Oţelul Galaţi, avea azi dimineaţă programată decolarea spre Spania, locul celui de-al doilea cantonament al iernii. Jucătorii trebuiau să se strângă la aeroport cu noaptea în cap, însă unii nu au avut cum să ajungă la destinaţie din cauza urgiei de afară. Pentru o parte dintre ei, care se aflau deja la Bucureşti, nu au fost probleme, însă alţi nouă fotbalişti, în frunte cu Sergiu Costin, căpitanul echipei, se află blocaţi de mai multe ore în tren, undeva în apropiere de Buzău.

Silviu Ilie, Cristian Sârghi, Alejandro Viglianti, Cristian Brăneţ, Ionuţ Neagu, Samoel Cojoc, Valentin Munteanu şi Sergiu Costin sunt izolaţi în câmp de mai multe ore.

Ei au plecat aseară de la Galaţi cu trenul, iar în jurul orelor 21.30 au fost obligaţi să schimbe trenul la Brăila. După foarte multe ore petrecute în tren au ajuns aproape de Buzău, de unde înaintează foarte greu spreBbucureşti, din cauza zăpezii căzute din abundenţă.

“Suntem prinşi în zăpadă. Trenul care trebuia să deszăpezească linia s-a înzăpezit de el. E o situaţie foarte grea”, a declarat Sergiu Costin la Sport.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: fotbalisti, otelul_galati, blocati, tren, BuzauComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image