2018-12-13 19:57


Fotbalul românesc, în doliu: o vedetă a Stelei s-a sinucis

 |  19:26
Fotbalul românesc, în doliu: o vedetă a Stelei s-a sinucis

Lucian Bălan, titular în echipa Stelei care în 1986 a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a încetat din viaţă la doar 56 de ani.

Fotbalistul s-a sinucis în locuinţa sa din Baia Mare, după ce a luat o supradoză de medicamente. Din informaţiile publicate de ProSport, Lucian Bălan a decedat în urma unei intoxicaţii voluntare cu medicamente. A lăsat un bilet de adio, dar deocamdată nu se cunoaşte conţinutul acestuia.

Medicii de pe ambulanţă au încercat resuscitarea lui, dar nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat mort de cei de la ambulanţă în jur de ora 18:00.

”M-a sunat aseară, am vorbit cu el la telefon, trebuia să vină astăzi la mine să discutăm. Cred că avea o problemă din moment ce m-a sunat. Ştiu că acum două săptămâni a murit mama lui, era singura lui rudă. Este o veste absolut şocantă pentru mine şi acum am realizat că el de fapt n-a mai ajuns astăzi la mine”, a declarat pentru ProSport Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare. Lucian Bălan trecea printr-o perioadă foarte grea. La începutul lunii octombrie, mama sa a murit, fapt care i-a atras şi lui o serie de probleme. Potrivit unei declaraţii pe care a acordat-o pentru cancan.ro, fostul mijlocaş a suferit un atac cerebral la scurt timp după decesul părintelui său şi încerca să se recupereze: "Am pierdut-o pe mama, e deja o săptămâna de când am înmormântat-o. A fost bolnavă, internată, s-a prelungit agonia şi, în sfârsit, s-a stins. Îmi e greu, sunt singur, a fost o perioadă foarte grea de când a început calvarul. Am avut şi eu mari probleme de sanătatea, am suferit şi un atac cerebral şi acum mă recuperez", spunea Bălan în ultima declaraţie pe care a acordat-o presei.

Fotbalul românesc, în doliu: o vedetă a Stelei s-a sinucis
zoom
Lucian Bălan a mai avut o tentativă de sinucidere, pe 31 septembrie 2010, tot printr-o supradoză de medicamente în combinţaie cu alcool, dar atunci a fost găsit la timp şi transportat de urgenţă la spitalul din Sighetul Marmaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-12

TAGURI: fotbal, steaua, sinucis, lucian balan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...