2019-01-16 18:31


Doina Melinte îi atrage atenţia lui Rudel Obreja: "Rezolvă rapid situaţia cu AIBA"

 |  16:51
Doina Melinte îi atrage atenţia lui Rudel Obreja: "Rezolvă rapid situaţia cu AIBA"

Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport, prin vocea preşedintelui Doina Melinte, cere Federaţiei Române de Box să urgenteze rezolvarea cazului Rudel Obreja-Asociaţia Internaţională de Box Amator (AIBA). Forul boxului amator ameninţă FRB cu dezafilierea, iar sportivii români vor fi interzişi la orice fel de competiţie internaţională, inclusiv la Olimpiada de anul viitor.

“Chiar acum redactam o scrisoare oficială către FRB, în care cerem să se rezolve cât mai repede acest caz, deoarece sportivii nu au de ce să sufere din cauza acestui conflict. Să-şi clarifice în cel mai scurt timp problemele. Îi cerem domnului Obreja să ne comunice poziţia şi soluţiile dânsului pentru rezolvarea acestui diferend”, a spus pentru “Puterea”, Doina Melinte.

“Puterea” a intrat în posesia documentului care pune pe jar boxul amator din România şi care nu a fost făcut public până în prezent de forurile autohtone.

În urmă cu două săptămâni, pe adresa COSR a sosit un document de la Federaţia Internaţională de Box (AIBA) în care se cere în mod expres ca FRB să îşi aleagă un nou preşedinte până la sfârşitul acestei luni în locul lui Rudel Obreja, care este suspendat din orice activitate internaţională în momentul de faţă.

În cazul în care la 1 septembrie nu va avea preşedinte aprobat de AIBA, Federaţia Română de Box va fi dezafiliată, iar pugiliştii tricolori vor avea interzis la orice competiţie oficială, dar şi la Olimpiada de anul viitor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-27

Mai multe imagini:
Doina Melinte îi atrage atenţia lui Rudel Obreja:
zoom
Doina Melinte îi atrage atenţia lui Rudel Obreja:
zoom
Doina Melinte îi atrage atenţia lui Rudel Obreja:
zoom

loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...