2018-12-16 10:19


FRF cere jucătorilor să poarte banderole negre până la finalul anului

 |  13:59
FRF cere jucătorilor să poarte banderole negre până la finalul anului

Federaţia Română de Fotbal cere „respectuos” membrilor săi afiliaţi să păstreze un moment de reculegere înaintea tuturor partidelor organizate de FRF, iar jucătorii să poarte banderole negre până la finalul acestui an, anunţă site-ul frf.ro.

"Astăzi este ultima zi de Doliu Naţional instituit prin Hotărârea Guvernului în urma tragediei petrecute vineri seară în Bucureşti. Federaţia Română de Fotbal transmite, încă o dată, condoleanţe familiilor îndurerate şi este alături de toţi cei aflaţi în suferinţă în spitalele din Capitală. Solicităm respectuos tuturor membrilor afiliaţi să prelungească perioada în care comemorăm victimele tragediei, păstrând un moment de reculegere, iar jucătorii purtând banderole negre, până la finalul anului 2015", a anunţat forul de la Casa Fotbalului.

Treizeci de persoane au murit în incendiul de la clubul Colectiv, iar peste 180 au fost rănite, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei.

Un număr de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică.

De asemenea, în spitalele din Capitală mai sunt internaţi, în prezent, aproximativ 130 de răniţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: frf, jucator, poarta, banderole, negre, final, an, moment, reculegere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...