2016-12-08 18:25

SPORT


Froch îl atacă iar pe Bute

 |  16:48
Froch îl atacă iar pe Bute

Boxerul Carl Froch, campionul mondial WBC al categoriei supermijlocie, continuă să arunce cuvinte grele la adresa lui Lucian Bute. Britanicul se pregăteşte pentru meciul cu americanul Andre Ward, campionul WBA, din finala SuperSix, programată pe 17 decembrie la Atlantic City. “Butevine mereu în ring pe melodia «Acolo unde străzile nu au nume», dar ar trebui să schimbe versurile în «Palmaresul meu nu are nume». Echipa lui ştie cât de vulnerabil este şi va veni cu oferte mici la noi, aşa cum a făcut cu Kessler, să-l ţină în siguranţă şi la căldură în Canada. Dacă ar fi autentic, şi-ar lua soarta în mâinile sale, dar n-o va face”, a declarat Froch, care reprezintă unul dintre adversarii pe care campionul român îl poate întâlni anul viitor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-05-06

TAGURI: carl froch, wbc, supersix, atlantic cityComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Concurs” cu rezultat știut: city manager la Sectorul 3 e un consilier general PSD Actualul consilier general PSD, Honorius Circa, este anunţat cu surle şi trâmbiţe că a luat... 28 Noi 2016 | (16)
CLDR: În România nu există nici un „smart city”! România nu are niciun smart city, iar între București și Viena este o diferență de 45-50 de... 30 Noi 2016 | (0)