2017-01-24 17:22


Frumuseţile SuperKombat merg să impresioneze şi în Muntenegru

 |  17:48
Frumuseţile SuperKombat merg să impresioneze şi în Muntenegru

România nu va fi reprezentată doar de Cătălin Moroşanu, Ionuţ Atodiresei, Andrei Stoica şi Raul Cătinaş la primul Grand Prix mondial SuperKombat al anului de la Podgorica, programat pe 25 februarie. Zece frumuseţi ale patriei au fost atent selecţionate pentru a deveni Ring Girls la spectacolul transmis în direct în peste 80 de ţări.

“Concurenţa pe loc a fost mai mare decât la Medicină pe vremea mea”, a spus promotorul Eduard Irimia, cel care în urmă cu 15 ani a lăsat cariera de doctor în favoarea sporturilor de contact. Cele 10 norocoase au fost prezentate în cadrul unui eveniment la clubul Downtown din Capitală, la eveniment fiind prezente şi vedetele SuperKombat.  Burlacul Bogdan Stoica a avut un marcaj strâns din partea fetelor, modelul Andreea Podărescu punând ochii pe cel care va reveni în ring cu ocazia galei din aprilie de la Viena. Aceştia au petrecut toată seara împreună.

Benny Adegbuy, care va lipsi de pe fight-cardul SuperKombat Podgorica, a fost cel mai căutat de fani. Pe lângă fetele care au roit în jurul său, “greul” din Aiud a fost recunoscut chiar şi de un fan din Japonia. “Este unul dintre favoriţii mei din SuperKombat. Mă bucur mult că am reuşit să mă întâlnesc cu el aici”, afirmă fanul din Ţara Soarelui Răsare.

A fost ultima seară în care sportivii şi-au permis să petreacă înainte de marele eveniment din capital Muntenegrului. Andrei Stoica se va bate cu Redouan Cairo, Raul Cătinaş îl va avea ca adversar pe Aydin Yuksel, iar Ionuţ Atodiresei va da piept cu Saşa Jovanovic. Singurul care poate disputa două meciuri este Cătălin Moroşanu, prezent în piramida de 4, unde în semifinale îl va înfrunta pe Utley Meriana din Curacao. Gala de la Podgorica va fi transmisă sâmbătă seară în direct de Pro TV şi Eurosport.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

Mai multe imagini:
Frumuseţile SuperKombat merg să impresioneze şi în Muntenegru
zoom

TAGURI: Gala de la Podgorica, transmisa, pro tv, eurosport, SuperKombat Podgorica, Cătălin Moroşanu, Ionuţ Atodiresei, Andrei Stoica, RaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image